Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Sok esetben miért ilyen nagy...

Sok esetben miért ilyen nagy az utálkozás dohányzó - nem dohányzó szomszédok között? Nálunk páros-páratlan órára van osztva ki mikor cigizhet, ki mikor szellőztethet. Egyszerű megoldás, miért gyűlölködnek inkább?

Figyelt kérdés
2016. febr. 16. 20:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
95%
Azért, mert "ÉÉÉÉJN szabad ember vagyok, ÉÉÉÉÉJN aztat csinálok, amikor akarok, nekem senki ne mondja meg, hogy ÉÉÉÉJN mikó' gyútók rá, ÉÉÉÉJN vagyok a világnak a legközepe és mindenkinek kuss!". Azért nem lehet egymással szót érteni.
2016. febr. 18. 09:59
 12/14 anonim ***** válasza:
62%
Én arra gondoltam, hogy saját lakásomban hadd csináljak már azt amit akarok. Igen én. A vén ku.. feljön hogy érzi ha kávét főzök és utálja mert káros. A wc.-ben ne gyújtsak rá mert zavarja a szag. Főzni se főzzek mert érzi ha húst sütök. Nekem kb ennyi a két szomszédom.
2016. febr. 18. 16:44
 13/14 anonim ***** válasza:
91%
12-es, itt is csak a cigivel értek egyet, milyen gusztustalan már a budiban cigizni.
2016. febr. 18. 17:52
 14/14 anonim ***** válasza:
95%

"Sok esetben miért ilyen nagy az utálkozás dohányzó - nem dohányzó szomszédok között?"

Azért, mert a dohányzók többsége (tiszt.kiv.) sz@rik a szabályokra. Nálunk is így volt. Voltak kijelölt helyek lent, ahol nyugodtan lehet dohányozni, de nem, még véletlenül sem mennek le oda, mert milyen csúnya dolog, hogy nekik lépcsőzni kell, ezért szimplán bagóztak a lépcsőházba, de még az ablakot is lusták voltak kinyitni! Tömény, vágható cigarettabűz volt a lépcsőházba, aztán amikor számon kérték őket, még ők voltak felháborodva, hogy mit van úgy oda a többi lakó egy kis füsttől.

Ugyanígy amikor valaki az erkélyen bagózik, és le se kakálja, hogy a felső szomszédot mennyire zavarja a cigarettafüst, mert hát ugye az az ő erkélye, ő akkor dohányzik ott amikor akar. A pofátlanság teteje, amikor az erkélyen való bagózásra azt az érvet hozza fel valaki, hogy nem akarja, hogy büdös legyen a lakása, vagy nem akarja mérgezni a gyereket. De ha a felső szomszéd szól, hogy a lakása úszik a cigarettafüstben, a gyerek meg már majdnem megfullad tőle, vagy nyáron nem tudnak szellőztetni 50 fokban, mert az alsó szomszéd óránkét füstölög, az meg ugye "ki nem sz@rja le", "csukja be az ablakot", és így tovább.

A dohányosok nincsenek tekintettel a nem dohányosokra, és nem fordítva! Ismerősöméknél is minden szinten ki van rakva a lift mellé hatalmas betűkkel, hogy a liftben TILOS a dohányzás, ennek ellenére valaki folyamatosan ott szívja el, mert őfelsége nem bírja ki azt a k urva fél percet, míg leér a földszintre és kilép az épületből.

Engem is nagyon irritál a cigarettabűz. Büdös, és ráadásul a passzív dohányzás károsabb, mint az aktív. Szóval az esetek többségében a gyűlölködés sajnos nem alaptalan.

2016. febr. 21. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!