Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » 8. kerulet Bokay Janos utcaba...

8. kerulet Bokay Janos utcaba kell koltoznom,22/L vagyok, mennyire huzos kornyek? Szigony, Prater mellett.

Figyelt kérdés
Sziasztok! Rossz hiru utcak ovezik a Bokayt, félek kicsit ettol az egesztol. Nem akarom, hogy leussenek a telefonomert vagy ilyesmi viszont rejtegetni se akarom a dolgaimat. A Corvin-negyed miatt meg par hazat ami mellettunk van lebontanak majd, gondolom akkor egy fokkal biztonsagosabb kornyek lesz belole. Lehet hulyeseget mondok, nezzetek el nekem. Koszonom a valaszokat!

#kerület #szigony #Práter #Veszelyes kornyek
2016. febr. 7. 15:28
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Mivel en nem kezdek el rosszindulatu talalgatasokba az eleteddel kapcsolatban, nem marad mas mint a hozzaszolasaid alapjan velemenyezni. Nyilvan nem fogom leirni az elettortenetem egy vadidegennek online, nem tudom mit varsz, fotozzam le a munkaugyi kiskonyvemet? :D Rohejes vagy, raadasul olyanokkal gyanusitasz amik tavol allnak az igazsagtol.
2016. febr. 7. 16:54
 12/16 zgyzgy ***** válasza:
0%

Ha igényesnek tartod magad, és van pénzed, akkor miért költözöl cigány negyedbe, prolikörnyékre?

Költözz ide Budára, és nem lesz gond.

2016. febr. 7. 20:32
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Práter utcában lakom két éve. Nő vagyok. Nappal semmi gond, éjjel ne keresd a bajt, és akkor nem lesz semmi gond. Az utcában van éjjel-nappali, a Lidl-nél egy murvás parkolóban szintén 24 órás ügyelet. Illetve a sétányon is 0-24 dohánybolt és kaszinó.

Éjjel ne feltünően nyomkodd a drága mobilt, de hidd el, a cigóknak is van. Szóval éjjel ésszel egyedül. Nappal nem kell félni. A Pláza sarkán irodaház van, több szálloda, kiülős helyek, sokan dolgoznak arrafelé.

2016. febr. 10. 00:37
 14/16 anonim ***** válasza:

"Cseppet sem hiányzik nekik, hogy egy piti telefonlopás miatt odacsődítsd a rendőröket és akkor boruljon a hallgatólagos nyugalom"

Így igaz. Tudom, senki nem hiszi el, de éppen most vonult el a rendőr razzia az amúgy látszólag békés házból. Nem tudni mi történt, nyilván nem kötötték a lakók orrára, de a cigók nem a saját fészkükbe szarnak, hanem mennek bűnözni más "elit" kerületbe.

2016. febr. 10. 00:42
 15/16 anonim ***** válasza:

12 évig laktam albiban az 5. kerületben. Na ott időarányosan több attrocitásban volt részem, mint a 8-ban. Ott 2x betörtek hozzám pl., a szomszédba is többször.

Ésszel, és ne légy hivalkodó.

2016. febr. 10. 00:47
 16/16 anonim ***** válasza:
Ja, a Szigony utca kicsit gázabb, de ott a kevés hangos kamerák egyike van a városban és polgárőrség. Nem kell beszarni, de észnél kell lenni.
2016. febr. 10. 00:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!