Budapesten miért kér mindenki cigarettát az utcán?
Egy kis faluból származom és -sajnos- dohányos vagyok, mostanában sokat járok fel pestre és az utca közepén mindig megállít valaki hogy tudok-e neki cigit adni. Én meg sosem adok, mert egy kisebb vagyonba kerül már a cigeratta, volt aki besértődött és visszaszólt.
Adnom kéne, ez pesten a szokás?
Vagy sokan adnak, mert szerintem ha senki nem adna soha akkor megunnák és nem kéregetne senki. Persze volt amikor adtam, mikor éjjel mentem egyedül és betalált 5 figura.
Hol sétálgatsz,a nyóc kerben?
"Tezsvír nincs egy szál cigid,more??"
A válaszolók több mint fele nem a kérdésre válaszol, erre van aki 100-at kap, na mindegy...
(Én is adtam neked pluszt ;))
Nem kell adnod, te döntöd el.
Én pl a napi első kérőnek adok, a többieknek pedig megmondom, hogy bocs, de ma már adtam másnak, és nekem sincs ingyen :) Ez annyira váratlanul szokott érni mindenkit, hogy nem is próbálkoznak tovább és nincs pofavágás sem :)
Kedves vidéki Barátom! Én magam pesti vagyok, de a feleségem vidéki. Ő ugyanolyan elveszett Pesten, mint én vidéken. Magam is tapasztaltam, hogy a falujában valakiről elhamarkodott, de nam alaptalan véleményt mondtam, másnap már az egész faluban tudtak róla. Én megtanultam hogy vidéken csínján kell bánni a véleményekkel, míg Pesten ennek nincs semmi következménye.
Ha vidéken valaki cigit lejmolna, azt a szájára venné a falu, míg Pesten eltűnik az ismeretlenségben. Meg kell szoknod, hogy Pesten le kell rázni a tolakodó embereket. Majd belejössz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!