Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Van olyan, hogy csengetnek,...

Van olyan, hogy csengetnek, és nem nyitsz ajtót?

Figyelt kérdés
Egyrészt nem úgy vagy öltözve, hogy bárkit is fogadj, másrészt nem is vársz senkit, harmadrészt meg mindig csak retardáltak keresnek mindenféle hülyeséggel (Jehova, felmérések). Elegem van már a sok zaklatásból. Plusz a szomszédom elmebeteg, ezért se nagyon merek ajtót nyitogatni, ha egyedül vagyok. Az a kérdésem, hogy ez normális-e? Más is van így vele?
2016. jan. 18. 18:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
SOHA nem nyitok ajtót, csak ha futárt várok. Mindenki más elmehet a búsba, engem a saját otthonomban ne zaklassanak a hülyeségeikkel!
2016. jan. 19. 15:30
 12/12 anonim ***** válasza:
Utolsóval egyetértek. Én sem nyitom ki, ha csak nem várok valakit, postást vagy ismerőst. Eddig ahányszor mégis kinyitottam, mindig valami ostobasággal kerestek. Ma délelőtt is csengetett valaki kitartón, de nem érdekel. Persze lehet azzal jönni, hogy valaki vészhelyzetben van, de azért ez nem jellemző... A pitiáner hülyeségekkel való zaklatás annál inkább.
2021. jan. 19. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!