Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Milyen ajándékot vigyek a...

Milyen ajándékot vigyek a Német főbérlőknek?

Figyelt kérdés
Decemberben hazajöttünk karácsonyozni, és kaptunk tőlük egy ajándékcsomagot. Most mi is szeretnénk nekik valamit vinni Magyarországról. Mi az aminek örülnének? Idős házaspár.
2016. jan. 8. 19:18
 1/10 anonim ***** válasza:
Attól függ mit szeretnek. Ha olvasni - könyvet. Ha szeretik a gasztronómiát valami kulináris élvezeteket nyújtó csomagot (ez amúgy is lehet jó...) stb
2016. jan. 8. 19:24
 2/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ne a "magyarkodásra" tegyétek a hangsúlyt, hanem arra, hogy ők mit szeretnek. Például egy golfozni szerető pár biztosan jobban örül egy golftáskának, mint egy rakat Túrórudinak. (most csak mondtam egy példát)
2016. jan. 8. 19:32
 3/10 anonim ***** válasza:
Krumplisalátát. :D:D:D:D
2016. jan. 8. 19:49
 4/10 A kérdező kommentje:
Hu, hát én nem is túrórudira gondoltam, hanem vmi elegánsabb ajándekra.Úgymond ''pénzesek''.mi azért annyira nem vagyunk eleresztve, szóval toronyóra láncal megint kilőve. :)
2016. jan. 8. 19:58
 5/10 anonim ***** válasza:
Főzzetek nekik gulyást, vagy adjatok negrót, magyar bort, kalocsai v. matyó mintás terítőt. Én mindenképp vmi magyarosra gondolnék.
2016. jan. 8. 19:59
 6/10 A kérdező kommentje:
Én egy szép süteményes tálcára gondoltam. Esetleg egy szép zselés gyertya vagy vmi faragott gyertya. Na de a férjének fogalmam sincs :D a focit szereti azt tudom
2016. jan. 8. 19:59
 7/10 A kérdező kommentje:
A terítő jó ötlet! Vajon tetszene neki? :)
2016. jan. 8. 20:03
 8/10 anonim ***** válasza:

Bár én fiatal vagyok(én is szeretem a focit)

Esetleg a kedvenc csapata sála?

Bár az nem éppen idős úrnak való.

Vagy egy elegánsabb focis bögre.

Esetleg naptár?

2016. jan. 8. 21:18
 9/10 mikeXxX ***** válasza:
Pár jóféle Magyar bor én is azt adtam Hans- barátomnak :D
2016. jan. 8. 22:02
 10/10 anonim ***** válasza:
Egy finom, jó minőségű bor egy fadobozkában szerintem megfelelne az úrnak. A hölgynek valami szép váza, vagy a sütis tálca, amit gondoltál :)
2016. jan. 8. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!