Mit csináljak vele? Verjem meg?
Figyelt kérdés
Szomszédom szinte minden nap részeg. Üvöltözik, visít mint egy állat. Nagyon idegesítő. Állítólag ha már nagyon részeg a felesége és a fia mindig a WC-be zárják. De én mit tegyek vele?
24/F
2016. jan. 4. 21:06
1/7 anonim válasza:
Csak beszélj vele. Vagy ne csinálj vele semmit, hagyd figyelmeden kívül.
3/7 anonim válasza:
Egy alkoholistát aztán megverhetsz, attól még alkoholista marad.
5/7 anonim válasza:
Ha este csinálja, talán feljelentheted csendháborításért. De én annyira nem értek ehhez.
6/7 anonim válasza:
Amíg a fia meg a felesége olyan hülye, hogy ezt eltűrik és elviselik mindennap, addig nemigazán tehetsz sajnos semmit.
7/7 anonim válasza:
Megpróbálhatod kihívni a rendőrséget többször is, csak csinálnak vele valamit, ugyanis részegen lehet akár ön-, és közveszélyes is, főleg ha már a felesége meg a gyereke is odáig folyamodik, hogy bezárják a WC-be. Esetleg elmondhatod a rendőröknek, hogy már féltek tőle (még akkor is, ha nem igaz), és állandóan zavarja az emberek nyugalmát.
De nekem a feleségéhez is lenne 1-2 szavam, mert nem normális az, aki ezt mindennap elviseli és eltűri, elnézi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!