Szerintetek gáz lehetett, hogy meglátott kutyás mamuszban?
Figyelt kérdés
Ma csöngetett a szomszédba lakó férfi hogy nem tudnék-e egy kis tejet kölcsönadni neki, mert itt van a fia, aki mindenképp palacsintát akar enni, de neki elfogyott a teje, és ugye ma minden zárva van. De amint lesznek boltok, mindenképp visszaadja. Na, és én meg ugye nem számítottam senkire, és egy fürdőköpeny, de ami még gázabb, egy kutyás mamusz volt rajtam, és olyan cikinek éreztem, és nem röhögött, de láttam, hogy azért elmosolyodott, mikor meglátta. Tökre zavarba jöttem, nem tehetek róla, fázós a lábam...
Szerintetek nagyon gáz lehetett? Mit gondolhat most? :S
L/19
2016. jan. 1. 15:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!