Nem szomorít el a kivándorlás?
Figyelt kérdés
Mindig összeszorul a szívem, amikor fb n látom, hogy ő is elment, és ő is. Sok gyermekkori kedves ismerősöm van, akikkel mindig jól elvoltam. Úgy képzeltem el, hogy együtt élünk majd felnőtt korunkban is. Lehet, fura, de ilyenkor mindig csalódom bennük, de haragot nem érzek.
Vajon akik elmennek, hiányzunk nekik, akik itthon maradtunk? Érez valaki hasonlót? (25F).
2015. dec. 30. 06:23
1/5 anonim válasza:
Nem... nekem is vannak ilyen ismerősök, de én inkább büszke vagyok rájuk amiért talpraesettek és tesznek a jövőjükért
2/5 anonim válasza:
Nem tekintve, hogy én is "kinn" élek lassan 11 éve. Eleinte nehéz volt, de visszagondolva helyesen döntöttem.
3/5 anonim válasza:
Nem szomorít el. Mindig is voltak kivándorlások csak ugye ma könnyebb az ember tudomására hozni. Arról nem is beszélve, hogy a legtöbb ember egyszer haza megy. Tudom mert én is 8 éve hagytam el Magyarországot, és ahová mentem,volt vagy 10-12 magyar is akikkel jobban voltam (többen is vannak de csak velük tartottam a kapcsolatot) Ma rajtam kívül csak 1 srác maradt a többiek mind hazamentek. A srác is most karácsonykor közölte, hogy hazamegy. Mi sem akarunk végleg itt maradni.
4/5 anonim válasza:
Engem nem szomorít el... Én inkább követendő példaként tekintek rájuk!
5/5 anonim válasza:
De igen. Még lehet azonban, hogy visszajönnek, és a közelükben fogsz élni. Jól teszed, ha nem haragszol rájuk, lehet, hogy szükségük volt erre a tapasztalatra és utána még jobb barátok lesznek. Vagy teljesen más irányba megy az életük és már nem fognak hiányozni a régi barátok. Az élet ilyen. 35f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!