Mit csináljunk? Már eléggé elfajult ez a helyzet
Már meg van rendelve,de már csak újévkor jönnek behozni..
Azért tettem fel a kérdést,mert tök jó lesz az ünnepek alatt net nélkül,meg ne adj isten TV nélkül lenni,ha elborul az agya annak a hülyének
Fontos dolgokra előfizethettek mobilnetre, egy ezresért(500mb, alap dolgokra elég)
Borzalom, hogy idén nem nézhetitek meg a Reszkessetek betörők! 82. karácsonyi ismétlését
Kedves 4-es:Legyél akkor te TV nélkül 10 napig,biztos élveznéd.És nem,nem érdekel a betörős film képzeld el.
Tudod a focit és a darts-ot szeretem/szeretjük,ezeket szivesen nézem engedelmeddel.
Amúgy meg nem hiszem hogy ennyire szemét lenne ,csak idegességébe mondhattaa,de ki tudja..
Azontúl, hogy finoman szólva is szabálytalan ez az egymás között megosztott dolog, nem is értem, hogy eddig miért nem volt önálló előfizetésetek legalább tv-re, mert azért az nem egy egetverő összeg havi szinten (feltételezve, hogy nem valami extra csatorná(k)ra vagytok rákattanva, amit általában plusz pénzért lehet kapni) Ha ez a szolgáltató felé valami úton-módon kiderül jól megvágnak mindkettőtöket aztán fizethetik a kötbért visszamenőleg...
Azt kell mondjam, hülye volt mindkét fél, hogy ebbe a megoldásba belement.
Amig nem jönnek megcsinálni a ti saját bekötéseteket én némán tűrnék a helyetekben, mert az sehova nem vezet, ha neki mentek a szomszédnak. 10 nap nem világ vége, a sarokban kukoricán térdelve is ki lehet bírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!