Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit csináljunk? Már eléggé...

Mit csináljunk? Már eléggé elfajult ez a helyzet

Figyelt kérdés
A szomszéddal közös a net és a TV,ő adja nekünk,és mostanában sokszor van az,hogy nincs net,mi meg próbáltuk sokszor elérni,de nem lehetett,ezért írásban kérdeztünk rá,hogy mi van már.Erre átjött elég idegesen és mondta,hogy rossz nála a router,neki sincs sokszor net.Már annyi okot mondott,hogy már nem tudjuk tényleg,hogy miért rossz ,hazudozk össze-vissza.A végén még mérgébe azt is mondta,hogy a két ünnep közt elveszi a TV-t..Már régóta húzódik ez a dolog,mert sokszor rossz a net,mi meg mindig faggattuk,hogy mi van és mintha ebből elege lett volna már.De hát azért fizessük,hogy legyen,nem azért,hogy fél napig van fél napig nincs..
2015. dec. 23. 16:30
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Fizessetek elő magatoknak a szolgáltatónál és akkor probléma megoldva...
2015. dec. 23. 16:31
 2/10 A kérdező kommentje:

Már meg van rendelve,de már csak újévkor jönnek behozni..

Azért tettem fel a kérdést,mert tök jó lesz az ünnepek alatt net nélkül,meg ne adj isten TV nélkül lenni,ha elborul az agya annak a hülyének

2015. dec. 23. 17:04
 3/10 Blade Bone ***** válasza:
Ilyet amúgy szerintem nem is lehet, biztos össze-vissza van patkolva a vezeték meg minden, azért szakadozik.. És ha ti fizettek is neki, akkor tutira veszem, hogy a szolgáltatótól kapott csekket az ember a ti pénzetekből fizeti.
2015. dec. 23. 17:05
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Fontos dolgokra előfizethettek mobilnetre, egy ezresért(500mb, alap dolgokra elég)

Borzalom, hogy idén nem nézhetitek meg a Reszkessetek betörők! 82. karácsonyi ismétlését

2015. dec. 23. 17:40
 5/10 anonim ***** válasza:
Azt tudod, hogy ha össze vagytok kötve, azért büntetés is járhat? Vigyél át neki egy üveg bort, köszönd meg az eddigi türelmét, és hátha megenyhül, és nem kapcsolja ki. :)
2015. dec. 23. 17:41
 6/10 A kérdező kommentje:

Kedves 4-es:Legyél akkor te TV nélkül 10 napig,biztos élveznéd.És nem,nem érdekel a betörős film képzeld el.

Tudod a focit és a darts-ot szeretem/szeretjük,ezeket szivesen nézem engedelmeddel.

Amúgy meg nem hiszem hogy ennyire szemét lenne ,csak idegességébe mondhattaa,de ki tudja..

2015. dec. 23. 18:08
 7/10 anonim ***** válasza:
Két éve nem nézek tv-t, év elején el is ajándékoztam
2015. dec. 23. 18:35
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem lesz tévéd? Na bumm, majd beszélgettek a családdal, meg uram bocsá', olvastok. Könyvet.
2015. dec. 25. 10:43
 9/10 hell-ikon ***** válasza:

Azontúl, hogy finoman szólva is szabálytalan ez az egymás között megosztott dolog, nem is értem, hogy eddig miért nem volt önálló előfizetésetek legalább tv-re, mert azért az nem egy egetverő összeg havi szinten (feltételezve, hogy nem valami extra csatorná(k)ra vagytok rákattanva, amit általában plusz pénzért lehet kapni) Ha ez a szolgáltató felé valami úton-módon kiderül jól megvágnak mindkettőtöket aztán fizethetik a kötbért visszamenőleg...

Azt kell mondjam, hülye volt mindkét fél, hogy ebbe a megoldásba belement.

Amig nem jönnek megcsinálni a ti saját bekötéseteket én némán tűrnék a helyetekben, mert az sehova nem vezet, ha neki mentek a szomszédnak. 10 nap nem világ vége, a sarokban kukoricán térdelve is ki lehet bírni.

2015. dec. 25. 21:45
 10/10 JulesM111 ***** válasza:
Közös lónak túrós a háta... Ez a szerencséje a szolgáltatóknak, hogy ma nem az ősközösség a menő.
2015. dec. 27. 06:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!