Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Hogyan leckéztessem meg a...

Gregory1993 kérdése:

Hogyan leckéztessem meg a polgármestert?

Figyelt kérdés
A polgármesternek szeretnék ártani mert átvert és szeretném ha neki is ugyan úgy olyan sok fájdalmas és kellemetlensége legyen belőle mint nekem volt ! Nekem van egy ötletem de nem tudom mennyire jó ! Arra gondoltam hogy az autójának a kipufogóját betömíteném valamivel , úgy tudom akkor nem indulna el az autója ! Kérlek segítsetek ! köszönöm !
2015. nov. 29. 23:53
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
2015. nov. 29. 23:55
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Tudom nehéz, de ne állj bosszút!
2015. nov. 30. 01:06
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Na mi van kérdező, a két csajon már "bosszút álltál" és most új áldozatot keresel? Tényleg el kéne menned orvoshoz, nagyon nagy gondok vannak nálad...

Mielőtt még bárki komolyan venné, kiírt már vagy ezer kérdést, hogy mennyire meg akarja keseríteni a szomszéd csajok életét, mert gonoszak és kegyetlenek voltak vele, közben csak annyi történt, hogy simán kikosarazták. Valószínűleg itt is hasonló kaliberű lehet a sérelem...

2015. nov. 30. 12:48
 4/6 A kérdező kommentje:
értelmes válaszokat vártam , nem idétlenségeket !
2015. nov. 30. 21:11
 5/6 anonim ***** válasza:
Ahhoz egy értelmes kérdés kellett volna...
2015. nov. 30. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!