Lányok/nők szerintetek ez nem gáz dolog? A többi lent.
A szomszédasszonynak van egy ėlettársa akivel mar régota egyutt élnek kb. 50-55 eves korosztaly mindketto. A lánya kb. 30 eves lehet es kulfoldon dolgozik ,de most a nyáron haza jött. Egyik delutan a kertben voltak hárman es szedték az epret. A csaj kétrészes tangas fürdoruhaban volt,szóval majdnem meztelen teljesen, és olyanokat pucsított, hogy amikor az anyjànak az élettarsa mögötte volt akkor látott alul "mindent".
Máskor is volt mar ilyen, gondolom akkor az anyját sem zavarhatja és őt sem.
Szerintetek ez nem gaz dolog, hogy az a mostoha apja előtt így jelenik meg? Vagy csak én gondolom így?
Én biztos rászóltam volna ,hogy öltözzön mar fel normálisan.
Kedves utolsó!
Én csak EGY darab véleményre/hozzászólásra voltam kíváncsi! Nem a te baromságaidra.
De ,hogy este ne aludj rosszul,a leskelődésről annyit , mi is akkor az udvaron/kertben voltunk amikor ez "történt".
A bikinis dologról annyit, hogy ezer féle van. Van olyan bikini ami "nagyobb darab", elől hátul jobban fed mindent(pl. van olyan bikni alsó ami az egész hátsó részt lefedi és ott tényleg semmi nem látszik) , de van olyan bikini is ami csak pár négyzetcentiméterből áll. A kedves szomszéd lányon a kisebb fajta volt aminek az alsó része "T string" , vagyis a hátsó részén / segge között egy pár milliméter vastag zsinór volt. Szóval ha valakin ilyen van és pucsít egy nagyot akkor a segglyukát vagy mást is simán látod! :D
Ha nem hiszed akkor szóljál te is apukádnak és próbáljátok ki,hogy látszik-e valami vagy nem :D
Amúgy, ha TE ennyire unatkozol akkor van még itt sok érdekes kérdés amit te "megválaszolhatsz".
A téma részemről lezárva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!