Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Pécsiek! Ti szerettek itt élni?

Pécsiek! Ti szerettek itt élni?

Figyelt kérdés
2015. okt. 25. 15:24
 1/4 anonim ***** válasza:

Keleti városrészben élek, nem szeretem.

Sötétedés után nem életbiztosítás kimenni, mindennaposak a balhék. Elköltözni sajnos nem tudunk, mivel nincs olyan őrült, aki itt vesz lakást. :(

2015. okt. 25. 20:33
 2/4 anonim ***** válasza:

4 évig éltem Pécsen, nemrég költöztem. Amit szerettem, hogy szép a környék, a Mecsekben jókat lehetett kirándulni, és a belváros is jól néz ki.

Ellenben a pécsi emberekkel inkább rossz tapasztalataim voltak. Az úgynevezett "értelmiség" begyöpösödött, világra abszolút nem nyitott emberekből áll, de az átlag ember is ellenez mindenféle újítást. Nem a politika miatt nem fejlődik a város, hanem a lakosság miatt, a helyi politikusok is csak olyanok, mint az emberek.

Mondjuk én nem laktam rossz környéken.

2015. okt. 30. 12:30
 3/4 anonim ***** válasza:

Meszes,Budai Vám elég rossz környék,semmi pénzért nem laknék ott.

Mecsek inkább a gazdagabb negyed. Na meg a belváros.

Az átlagemberek általában kertvárosban,vagy uránvárosban élnek:)(uránban inkább nyugdíjasok)

Meg persze az egyetemisták az egyetemvárosrészen.

Igazából én szeretek itt élni,bár kezdem kicsinek érezni. A belváros és kertváros a kedvencem,főleg mert én kertiben lakok:)

A környező falvak is aranyosak szerintem,nem az a c*gány putris hely. Gyód,Keszü,Pellérd,Pogány kifejezetten nyugis,igazi falu. Keszüben pl. rengeteg az újgazdag,akik ott vettek telket és ott építkeznek:)

2015. okt. 31. 23:17
 4/4 A kérdező kommentje:
igen ebben teljesen igazad van.En uranban lakom egyetemnel es en is teljesen ugyanigy erzek..nekem is kicsi mar Pecs.Plusz az emberek hat..nem is tudom. :)
2015. nov. 1. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!