Melyik országban érdemesebb kiköltözni?
Svájc, vagy valamelyik skandináv ország?
Paraméterek: Ha minden jól megy, mérnökinformatikusként fogok végezni és szerencsére pénzem is van/lesz kezdőtőkének, hisz az általam megjelölt országok elég drágák. Jelenleg angolul beszélek, de belekezdenék az egyetemen egy második nyelv elsajátításába is és gondoltam célszerű lenne olyan nyelvet választani, ahol a későbbiekben élni szeretnék! Sok blogot, egyéb tartalmakat olvastam az adott országokról és elsősorban Svájc és Norvégia fogott meg, de mind a két ország annyira csodálatos és jó az életszínvonal, hogy nehéz dönteni, na hova is menjen az ember!
Én Skandináviát választanám, ha lesz nyelvtudásod és jó szakmád, akkor szívesen látnak.
Mondjuk nehéz, hogy egyik sem EU-s ország, ez némiképp megnehezíti a dolgot a bürökrácia szempontjából, de még mindig inkább Norvégiában lenne könnyebb a boldogulás.
Én Svédországot is megfontolnám, EU-s ország, könnyebb lenne a bürökrácia része.
Engem nem befolyásolna az időjárás, de inkább Svájc. Skandinávokat megmérgezte teljes mértékben a liberalizmus,nemsokára lehúzhatják a rolót.
Svájcban vannak még törvények és nemzeti öntudat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!