A szomszéd nem engedi bekapcsolni a légkondit, mit csináljak?
Panel legfelső szintje, kátrányos lapostető + egy hiszis szomszéd mellettem.
Ablak klíma van, ami valóban hangosabb egy modernebb egységnél, viszont max 40 percet megy, mert amúgy is sokat fogyaszt. Egy nap kb 3-4x megy/menne. Ezt a klímát 3. éve használom, de csak most találta ki a szomszéd, hogy ettől fáj a feje, és sűrű felkiáltójeles üzenetekkel bombáz, ha be merészelem kapcsolni. Neki egyébként 2 klíma is megy, így könnyen magyaráz...
Most komolyan fulladjak meg a 41 fokos lakásban? Mit lehet ilyen gyoggyant szomszéddal csinálni?
Nem gondolom hogy átlépi a zajszintet, ez csak őt zavarja, a másik 3 szomszédot nem. Persze nem nyomatom egész nap, de tavaly például még éjszaka is bekapcsoltam negyed órára, a kutyát nem érdekelte. A kedves szomszédot sem, tehát nem értem mi változott most.
Sajnos albérletben vagyok, annyira nem ugrálhatok.
Ha nem zajos a kima, akkor nyugiodtan használhatod.
Viszont azt közölheted vele, hoyg ha nem áll le az üzenetekkel, akkor feljelented zaklatásért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!