Félek a szomszédoktól?
5: Nekem csak néhány alkalommal volt gondom a szomszédokkal. Akkor kihívtam a rendőröket és teljesen korrekten intézkedtek. Nekem pozitív tapasztalataim vannak.
Na meg agresszív, bolond emberekhez nem fogok odamenni egyedül, nőként. Nem az én feladatom. Ha meg rájuk küldöm a barátomat, akkor meg még neki lesz baja a dolgokból.
Én továbbra is úgy gondolom, hogy a rendőrség a legjobb megoldás ilyen esetekben.
Apád helyében én már elküldtem volna ezeket a halál f..szára, főleg ha reggel dörömböl. Megmondanám, hogy nem vagyunk szeretetszolgálat, és ne hozzánk jöjjön kunyerálni. Majd rávágnám az ajtót.
Vagy mindenki nyámnyila a lépcsőházban, hogy ezt eltűrik? Mert ha este csinálják, simán ki lehet rájuk hívni a rendőrséget csendháborításért.
Amúgy szerintem nincs okod félni. Jobb is ha leütik egymást, legalább megszabadul a lépcsőház egy nagy tehertől. Nálunk is hasonló volt. Befejezték, amikor már szinte kompletten az egész lépcsőház elküldte őket a halálba.
Ha anyuddal laksz, akkor anyud is a sarkára állhat, de 17 évesen te is!
Ha reggel dörömböl, akkor kinyitni, leordítani a haját, kijelenteni, hogy ha még egyszer dörömböl, feljelentitek zaklatásért, majd rávágni az ajtót. És azt is megemlítheted, hogy csendháborításért minden éjjel kihívhattátok volna a rendőrséget, és meg is fogjátok tenni, ha nem hagyják abba.
Az ilyenek csak ebből értenek, és nem kell meghunyászkodni.
Félni pedig egyáltalán nem kell tőlük. Ha le is csapják egymást, a többi lakóban úgysem mernének kárt tenni. Ezeknek csak a szájuk nagy, és őszintén szólva szerintem már megszokásból is csak kiabálnak, nem is veszik komolyan egymást. Viszont a lépcsőházban mindenki olyan, hogy inkább elbújik a sarokba, és nem szól nekik? Le kell az ilyeneket ordítani, el kell őket küldeni a francba, abból majd értenek.
Nekünk is volt ilyen szomszédunk, ők is azt kiabálták, hogy "Kidoblak az ablakon", stb, de soha nem fajult tettlegességig semmi. Ezeknek csak a szájuk nagy, tenni már nem mernek semmit, mert ők húznák a rövidebbet. Szóval az ilyenektől nem kell félni.
Az ilyeneknél az a legrosszabb amit tehet valaki, hogy tűr. Mert akkor ezek a büdös életben nem fogják abbahagyni. Nálunk is hasonló volt. Amikor már hajnali fél 2 volt és még mindig üvöltöztek, akkor 3 lakó a lépcsőházban összefogott, és kihívták a rendőröket. Ők persze egyből elhallgattak, amikor látták, hogy kijött a rendőr. Tagadtak mindent, hogy ők aztán nem kiabáltak, náluk csendesebb szomszéd nincs is, csak pechükre egy csomó család kijött a lakásából, és mind megerősítette, hogy már régóta ez megy, és tönkreteszik a lépcsőházban élők életét. Na akkor a rendőrség alaposan elmeszelte őket jó vaskos büntetéssel. És miután látták, hogy az egész lépcsőház utálja őket mint a sz@rt, a csodával határos módon abbahagyták. Azóta a sarokban lapítanak.
Nektek is ezt kéne. Szépen rájuk hívni párszor a rendőrséget, meg elküldeni őket a halálba, aztán mindjárt észreveszik, hogy a lépcsőházban lakóknak sincs végtelen türelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!