Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit tehetek ha a legrosszabb...

Mit tehetek ha a legrosszabb fajta kisebbségieket/romákat költöztettek a szomszédomba és félek?

Figyelt kérdés
2015. jún. 11. 20:22
1 2
 11/19 anonim válasza:
51%

Én a cigánytelep közelébem lakom.

Nos, attól függ hány évesek.

Az idősebbek barátságosak.

A fiatalok között van aki balhézik, de nem hiszem,hogy egy felnőtt korú nővel a beszóligatáson kívűl tennének mást is.

2015. jún. 14. 11:56
 12/19 anonim ***** válasza:
73%
A megoldás ott van aki kiadja a lakást. Őt kell feljelenteni a NAV-nál, hogy úgy adja ki a lakást h nem fizet utána adót. Ott kell kezdeni!
2015. jún. 15. 12:05
 13/19 Tom Benko ***** válasza:
20%

Eddig mit tettek? Megbeszélték maguk között, hogy de jó csaj vagy? Vagy történt valami más is? Honnan tudod, hogy a "legrosszabb fajta"? Honnan tudod, hogy romák?

Addig, amíg csak ott laknak és élnek, miért kellene bármit is tenni? Ki tudja, lehet, hogy ha olyan a környezet, ők fognak konszolidálódni, Sőt, az sincs kizárva, hogy csak szimplán előítéletes voltál velük.

2015. jún. 16. 14:23
 14/19 anonim ***** válasza:
32%
Az én egyik szomszédom cigány család, semmi bajom velük. Jóban vagyunk, de nem járunk át egymáshoz. Előre ne aggodalmaskodj, semmi értelme.
2015. jún. 17. 09:37
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
NAV bejelentés adóelkerülés miatt.
2015. jún. 17. 10:29
 16/19 anonim válasza:
100%

Ismerős a sztori.

Osztatlan közös tanyán a ház fele az enyém volt a ház másik fele a feljelentgetős g..i nagybátyámé.

Nem tudott már kitolni velem ezért dakotákat hozott a házba.

Tiszta depis lettem tőle. Van a házban egy közös helység amelyet mind2 rész felől meg lehet közelíteni.

Olyan mocskos cigányszag jött át egy hét múlva, hogy majdnem belezavarodtam. Irány utólagos tömítőcsíkot venni. Felraktam, vállal kellett az ajtót becsukni a ganészag kint maradt.

Amúgy az első nap pálesszal kínáltam meg őket, lebratyiztam velük néha még a városba is bevittem őket. Én voltam nekik a Polgármesterúrr. Tőlem nem loptak el semmit, sőt , vigyáztak a házra.30 nm-en laktak 6-7-en de hétvégén voltak 12-13 is. 1 dolgot nem értettem soha: miért vasárnap 6 kor kellett a húst kiklopfolniuk.

Aztán idővel a gazda rájött, hogy rossz üzletet csinált mert nem kevés villyanyszámlát hátrahagyva, a ház és környékéről a vasnemű tárgyakat elhorva, a lezárt kamrából a fagyasztót kipakolva eltűntek a bérleti díjat nem fizetők. Amit akkor vettem észre amikor egy szombati napon csendre ébredtem 9 tájékán. Szétnéztem a ház körül és az átlagos létszám az a 10ről 1re apadt. Ez lennék én.

Közös tulajdon megszűntetése perben kivásároltam a nyomikat.

Szerintem a közvetlen erőszak meg rendőr hívogatás nem biztos, hogy jó ötlet. Valamit el kell tűrni de azért határozottan oda is kell azért néha szólni nekik.

Nem láttam még akkora izgalmat 10 emberben mint amikor egy süni betévedt az udvarba. Mintha egy dinót láttak volna. Volt gyors felfegyverkezés meg disznóvágás, kerti tűz, borocska,meg mulatozás.

de ez csak az én történetem.

2015. jún. 18. 06:16
 17/19 anonim ***** válasza:
A NAV-nál nem tudja feljelenteni a tulajt. Semmi nem fog történni. A haza joggyakorlat az ilyen eseteket a szürke zónába sorolja. Mindenki tudja, hogy nem legális, de mindenki így csinálja, és a joggyakorló nem fog önként elkezdeni bírságolni több millió embert. 1000 élet is kevés lenne rá. Szóval ha fel is nyomod a NAV-nál, legfeljebb lesz belőle valamilyen eljárás, de nem fogják lecsukni, vagy megbüntetni ha erre gondolsz. Tehát a te problémádon semmit nem segít.
2015. jún. 19. 18:21
 18/19 anonim ***** válasza:
NAV nevtelen feljelentesek ugyosztalya.
2015. aug. 7. 10:55
 19/19 anonim ***** válasza:
Tombhazban lakunk egyutt egy ilyen csaladdal, es a lepcsohazban hagyott (lelekatolt!!!) bicikli csak ugy nyomtalanul eltunt...szoval vigyazz!
2015. aug. 26. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!