Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit tegyek ha a szomszédom...

Mit tegyek ha a szomszédom kárt tesz az automban?

Figyelt kérdés
mit tegyek ha a szomszédomban élő nő ahányszor megcsinálom kiszurja a kerekeimet?

2015. máj. 15. 07:49
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
feljelentést
2015. máj. 15. 07:53
 2/6 mtke ***** válasza:
100%
Ha szép szó nem segít! Én is feljelenteném
2015. máj. 15. 08:47
 3/6 anonim ***** válasza:
49%
Éjjel betöröd az ablakait. Vagy írd le részletesebben a problémát.
2015. máj. 15. 16:22
 4/6 anonim ***** válasza:
46%

Honnan tudod, hogy ő az?

Amúgy szép ez a modern világ, meg biztonságos, de a feljelentéssel annyit ér el, hogy vizsgálódnak és megállapítják, hogy nem lehet tudni ki volt sajnos.

Nálunk mikor ilyen volt (nálunk letörögette a tükröt, meg az antennát, mert úgy gondolta, hogy csak neki van joga egy bizonyos helyre állni a lépcsőházunk előtti nyitott parkolóban, ahol semmi nem szól senki nevére) a férjem ráverte az ajtót, hogy jöjjön ki de krvä gyorsan, hát nem jött, de többet nem is nyúlt a kocsihoz. Azért elég szomorú, hogy EZ működött, de rögtön, de ha feljelentgetjük akkor hosszas huza-vona, kellemetlenségek után az lett volna a vége, hogy ismeretlen volt és de kár, hogy nem lehet kideríteni, ő meg röhögött volna a markába, hogy "azt hitted megijesztesz, de én végig tudtam, hogy semmit se lehet rámbizonyítani"..

2015. máj. 16. 16:42
 5/6 anonim válasza:
67%
Nálunk az autót húzta meg egy barom, valaki meglátta, feljegyezte a rendszámot, és hagyott nekem egy cetlit. Fizetős parkolóban történt a dolog, szóval még felvétel is volt az esetről. Ezek után a rendőrségi feljelentés megtétele után egy hónappal jött a válasz, hogy bocs, de az állítólagos tettes az adott időpontban egy tök másik városban volt. ezzel a sztorival csak azt akarom mondani, hogy ha nem tudod bizonyítani az igazadat, (én tudtam, és így is megúszta az a görény...) feljelentgetheted, de sajnos sokra nem fogsz menni vele. Az csak olaj a tűzre...Nem lesz szép, amit írok, de szerintem törd el kezét-lábát. Ebben az országban már csak az önbíráskodás segít. Ha feljelent letagadod. Kész.
2015. máj. 25. 13:58
 6/6 anonim ***** válasza:

"Fizetős parkolóban történt a dolog, szóval még felvétel is volt az esetről. Ezek után a rendőrségi feljelentés megtétele után egy hónappal jött a válasz, hogy bocs, de az állítólagos tettes az adott időpontban egy tök másik városban volt. "

Nekem egy lopásról volt ilyen felvétel, ugyanis egy boltban loptak meg, én láttam a felvételt, mert a biztonságiőr megmutatta, mivel azt hittem, hogy elhagytam a tárcámat és ezért mondta, hogy nézzük végig hol hagyhattam el. A felvételen látszott, hogy egy cigány lopta el. A rendőrség meg azzal zárta le az ügyet, hogy az üzlet nem reagált a megkeresésükre és nem adta ki a felvételt. Szerinted? Életképtelen szar banda.

2015. máj. 25. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!