Mit tegyek ha a szomszédom kárt tesz az automban?
Honnan tudod, hogy ő az?
Amúgy szép ez a modern világ, meg biztonságos, de a feljelentéssel annyit ér el, hogy vizsgálódnak és megállapítják, hogy nem lehet tudni ki volt sajnos.
Nálunk mikor ilyen volt (nálunk letörögette a tükröt, meg az antennát, mert úgy gondolta, hogy csak neki van joga egy bizonyos helyre állni a lépcsőházunk előtti nyitott parkolóban, ahol semmi nem szól senki nevére) a férjem ráverte az ajtót, hogy jöjjön ki de krvä gyorsan, hát nem jött, de többet nem is nyúlt a kocsihoz. Azért elég szomorú, hogy EZ működött, de rögtön, de ha feljelentgetjük akkor hosszas huza-vona, kellemetlenségek után az lett volna a vége, hogy ismeretlen volt és de kár, hogy nem lehet kideríteni, ő meg röhögött volna a markába, hogy "azt hitted megijesztesz, de én végig tudtam, hogy semmit se lehet rámbizonyítani"..
"Fizetős parkolóban történt a dolog, szóval még felvétel is volt az esetről. Ezek után a rendőrségi feljelentés megtétele után egy hónappal jött a válasz, hogy bocs, de az állítólagos tettes az adott időpontban egy tök másik városban volt. "
Nekem egy lopásról volt ilyen felvétel, ugyanis egy boltban loptak meg, én láttam a felvételt, mert a biztonságiőr megmutatta, mivel azt hittem, hogy elhagytam a tárcámat és ezért mondta, hogy nézzük végig hol hagyhattam el. A felvételen látszott, hogy egy cigány lopta el. A rendőrség meg azzal zárta le az ügyet, hogy az üzlet nem reagált a megkeresésükre és nem adta ki a felvételt. Szerinted? Életképtelen szar banda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!