Szolnok milyen hely?
Biztos ahol olvastad ott az 1% az aki annak vallotta magát, ez tudod hogy több mert nem mindenki vallja magát annak. Amúgy elég sok van, itt lakik Kis Grofo is (tuti halottál már róla). :D
Nézzük kicsit a számokat:
"A 2011. évi népszámlálás időpontjában Jász-Nagykun-
Szolnok megyében 386,6 ezer fő élt, 7,1 százalékkal
kevesebb, mint a 2001. évi népszámláláskor. "
"A népszámlálás időpontjában Jász-Nagykun-Szol-
nok megyében a magukat valamelyik hazai nemze-
tiséghez sorolók döntő többsége, több mint 19 ezer
személy vallotta magát cigánynak. Számuk 2001 óta másfélszeresére, a megyei népességen belüli arányuk
4,9 százalékra növekedett"
Szolnok belvárosában alig van roma hétközben, maximum ha valami rendezvény van. Én mindennap járok a városban és hidd el alig van roma az utakon. A megyében valóban sok van és Szolnok néhány részén is vannak olyan részek, ahol ők laknak. Egyébként a város valóban szép. Én szeretek itt élni. Tény, hogy nem egy Budapest és nincs annyi lehetőség sem, mint más megyeszékhelyeken. pl.: nem nagyon van normális szórakozóhely
Az iskolák többnyire jók, a lakások is. Nagyon családias városka, de természetesen nem tökéletes. Szerintem emberfüggő, hogy tetszik-e neked. Függ attól mi a munkád, mik a céljaid, mennyi költséget engedhetsz meg magadnak. De szerintem alapjáraton jó kis város. Ki hol szeret élni.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!