Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Szolnok milyen hely?

Szolnok milyen hely?

Figyelt kérdés
És maga Jász-Nagykun-Szolnok megye?

2015. ápr. 26. 13:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
90%
Biztos, hogy több a roma, mint nyugaton, az egész megyében. Azért fura, mert fordítva szoktak mozogni az emberek, innen az értelmiségiek elvándorolnak. A minden 3. szolnoki viszonylatban túlzás, de vannak olyan kisebb települések, ahol nem az. Ilyenek vannak a Dunántúlon is, de messze nem olyan arányban, mint a keleti részeken. Ha erre jössz, valóban okosan kell megválasztanod, hogy hova. Az is jó ötlet ha szétnézni eltöltesz egy hetet. Ha albérletet, vagy saját ingatlant keresel, akkor meg kell gondolni, hol, nehogy elértéktelenedjen. De megjegyzem, olyan emberek, akiktől tartanak vagy nem épp az ország jó hírét terjesztik, más nyugati országokban is vannak szép számmal.
2015. ápr. 26. 14:05
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Biztos ahol olvastad ott az 1% az aki annak vallotta magát, ez tudod hogy több mert nem mindenki vallja magát annak. Amúgy elég sok van, itt lakik Kis Grofo is (tuti halottál már róla). :D

Nézzük kicsit a számokat:

"A 2011. évi népszámlálás időpontjában Jász-Nagykun-

Szolnok megyében 386,6 ezer fő élt, 7,1 százalékkal

kevesebb, mint a 2001. évi népszámláláskor. "

"A népszámlálás időpontjában Jász-Nagykun-Szol-

nok megyében a magukat valamelyik hazai nemze-

tiséghez sorolók döntő többsége, több mint 19 ezer

személy vallotta magát cigánynak. Számuk 2001 óta másfélszeresére, a megyei népességen belüli arányuk

4,9 százalékra növekedett"

[link]

2015. ápr. 26. 14:06
 13/17 anonim ***** válasza:
40%
Munkalehetőség nuku, ami van az is minimálbér+/- 20% . Ha nagybirtokos kulák vagy ,vagy kétes vállalkozó , akkor eléldegélsz a környéken ,egyébként pusztulat. Mennek is pestre vagy nyugatra a népek innen.
2015. ápr. 26. 20:07
 14/17 anonim ***** válasza:
31%
Bolondok városa, szerintem 1 napnál többet ne nagyon tölts itt. :S :D
2015. ápr. 27. 18:51
 15/17 anonim válasza:
31%
szerintem összefoglalva sz*r. Utálok itt élni és amint lehetőségem lesz el is megyek innen.
2015. ápr. 28. 17:01
 16/17 anonim válasza:
71%

Szolnok belvárosában alig van roma hétközben, maximum ha valami rendezvény van. Én mindennap járok a városban és hidd el alig van roma az utakon. A megyében valóban sok van és Szolnok néhány részén is vannak olyan részek, ahol ők laknak. Egyébként a város valóban szép. Én szeretek itt élni. Tény, hogy nem egy Budapest és nincs annyi lehetőség sem, mint más megyeszékhelyeken. pl.: nem nagyon van normális szórakozóhely

Az iskolák többnyire jók, a lakások is. Nagyon családias városka, de természetesen nem tökéletes. Szerintem emberfüggő, hogy tetszik-e neked. Függ attól mi a munkád, mik a céljaid, mennyi költséget engedhetsz meg magadnak. De szerintem alapjáraton jó kis város. Ki hol szeret élni.. :D

2015. ápr. 28. 20:22
 17/17 anonim válasza:
69%
városba*
2015. ápr. 28. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!