Megtehetem ezt a szomszéd telkén?
Van egy üres, teljesen elhanyagolt, hatalmas telke közvetlenül mellettünk.
A Kerítése egy roncs, és általában vállig érő fű borítja, gyanús alakok kifejezetten szeretnek ott bóklászni, átmászni a rozoga kerítésen, bemászni telkünkre.
Legutóbb kóbor kutyák vertek tanyát, majd a mi kutyánk szökött ki. Nkeünk is van kerítésünk, de 100 méteres szakaszt kell a 20 méteressel szemben karban tartanunk.
Tehát a lényeg! idén elegem lett
A mindenféle gazos fiatal fákat (nyír, kőris, bálványfa, dió, bodza) fejmagasságban bevágtam és elborogattam, így a rozoga kerítés áthatolhatatlan. Néhány 5-10 méter magas kőrist a saját telkünk szélén is bevágtam és beborítottam a kerítés mellé (belülre) ráadásul odahordtam mindenféle nyesedéket és gallyakat, ha valaki át akarna mászni, zörögjön, vágjon, szúrjon.
Ennyi, elegem volt.
Áthatolhatatlan lett, ha zöld lesz, olyan lesz mint valami sövény.
Fel is jelenthettük volna a méteres fű miatt de nem tesszük.
Szétvagdosni a szomszéd fáit, ezért téged lehet feljelenteni.
Úgy tudom jegyzőhöz kellett volna fordulni.
4: Tök mindegy. Ha nagy a fű, még azt sem kaszálhatod le, mert nem a tiéd. Maximum felszólíthatod arra, hogy tegyen rendet. Ráadásul ahogy fentebb valaki írta, a jegyzőhöz is fordulhattál volna, aki hivatalosan is felszólította volna a rendrakásra.
Így viszont ha meglátja és nem tetszik neki, simán felnyomhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!