Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Falusiak, kertvárosiak mit...

Falusiak, kertvárosiak mit szólnátok ha az utcátokban egy kerékpárút épülne?

Figyelt kérdés
2015. febr. 28. 12:53
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
Falun meg kertvárosban simán lehet bringázni az utcán is. Bár én már annak örülnék ha egyáltalán járda meg aszfaltozott út lenne...
2015. febr. 28. 12:57
 2/9 A kérdező kommentje:
egy nemzetközi kerékpárút épülne amin sok külföldi turista jönne-menne, ők használnák inkább. Örülnétek neki (turizmus, pénz) vagy zavaró lenne?
2015. febr. 28. 13:01
 3/9 Ensam skog ***** válasza:
82%
Baromira örülnék persze a bicaj az életem így ez egyértelmű. És végre leaszfaltoznak az utcankat.
2015. febr. 28. 13:07
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha a házam előtt építhetnék rá egy sorompót és szedhetnék áthaladási pénzt, akkor örülnék.

amúgy meg az utcán van, ami közterület így nincs beleszólásom, szóval nem is érdekel. Max építek egy 2,5 méter magas betonfalat, aztán azt csinál mindenki amit akar!

2015. febr. 28. 15:47
 5/9 anonim ***** válasza:
Felénk aztán nem sok turista jönne menne :D
2015. febr. 28. 16:00
 6/9 anonim ***** válasza:
én elbontanám
2015. febr. 28. 17:56
 7/9 anonim ***** válasza:
Csak akkor,ha valami boltot szeretnék nyitni.Mert sajna megnő a szemėt,meg a kutyakakák mennyisége,merthogy majd futtatóként is funkcionál,meg a bringás túristák egy része is simán eldobja a szemetėt.Na meg az illegãlis motorosok is arra pöfögnek.Viszont ha ez tényleg egy forgalmas bicós út lesz,minimum beruháznék egy jėgkása gyártó szettbe.
2015. febr. 28. 19:20
 8/9 anonim ***** válasza:
Jó lenne, mert akkor végre rendesen megjavítanák az utat.
2015. febr. 28. 20:05
 9/9 anonim ***** válasza:
Én örülnék. Ahol most élek, nagyon nincs biztonságos lehetőség kerékpározni, tök veszélyes a buszok és a nagyobb gépjárművek miatt.
2015. dec. 28. 06:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!