Kazincbarcika-Rózsadomb mennyire biztonságos hely?
Hát mire gondolsz?
Tudtommal egész Barcika elég biztonságos, annak ellenére hogy tele van cigánnyal. Nekem laknak rokonaim a Rózsadombon, de nem volt még semmi gond.
Barcika elég biztonságos?
Jól el vagy tévedve.
Aki szerint barcika nem biztonságos sétálgasson pesten. Engem már kétszer raboltak ki a cigók, húgomat egy késsel sikerült megtalálniuk, és a legtöbb ismerősömet összeverték már egyszer kétszer és kirabolták. Igazából munkába menet minden nap történik valami atrocitás. De csütörtökön pl a westendben sikerült megkéselni valakit. És én minden nap ott eszek.. De volt itt pár napja lövöldözés is, előtte agyonvertek valakit, így tengődünk mi kicsiny fővárosunkban.
Én igazából úgy élek pesten, hogy minden reggel amikor kiteszem a lábam az ajtón felkészültem rá, hogy agyonvernek, leszúrnak. Barcikán lehet hogy néha betalálnak, de azért azok sokkal nyájasabbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!