Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Kőszeg vagy Sopron barátságosa...

Kőszeg vagy Sopron barátságosabb, élhetőbb hely?

Figyelt kérdés
Zala megyéből költöznénk.
2015. jan. 7. 12:21
 1/8 anonim ***** válasza:
Kőszegről nem tudok nyilatkozni, Sopronról meg nem akarok. :)
2015. jan. 7. 13:53
 2/8 A kérdező kommentje:
:) na egy kicsit azért nyilatkozz 😀
2015. jan. 7. 16:12
 3/8 anonim ***** válasza:
Miért akarsz Kőszegre költözni? Nincs ott semmi.
2015. jan. 7. 18:06
 4/8 A kérdező kommentje:
Ausztriai munka miatt
2015. jan. 7. 18:40
 5/8 anonim ***** válasza:

Kőszeg nem olyan rossz, nyugis hely, de arra számíts, hogy tényleg alig van ott valami.

Ha lennének még kérdéseid, írj, hátha tudok rájuk válaszolni.

2015. jan. 7. 19:09
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Sopronban a beáramló munkaerő miatt rendszeresek a dugók, megromlott a közlekedési morál és a közbiztonság.

Anyagilag viszont ennek köszönhetően kicsit fellendült.

Valamint Sopronból könnyebben el tudod érni a ausztriai nagyvárosokat és egyéb lehetőségeket.

Kőszeg szerintem maradt ugyanaz a nyugis kisváros mint eddig. Ott nagyon nincs semmi. Ha valamit vásárolni kell akkor utazás.

2015. jan. 9. 10:01
 7/8 anonim válasza:
Én Sopronban lakom, az utóbbi években tényleg megnőtt a lakosságszám, az ország különböző részeiből sokan vándorolnak ide (is) az osztrák határ közelsége,a szabad munkavállalás miatt. Egyébként is nőtt az autók száma az elmúlt években. Ennek ellenére szerintem (még) nem olyan katasztrofális a közbiztonság, de pl. az utóbbi években nagyon megnőtt a prostituáltak száma, amit a az ablakból kinézve is látok naponta :) viszont szerintem akkor is biztonságosabb és nyugisabb mint pl. Budapest. Az albérletárak felmentek. A város most kb. 70 ezer fő körüllehet. Kőszegen még nem voltam, az állítólag 15 ezer fős, biztos az még nyugisabb, de szerintem ez se olyan rossz (még)...
2015. jan. 15. 18:29
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Kőszeg közelebb van. Sopronban bunkók. Szombathelyen kedvesek az emberek.
2015. jan. 29. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!