Kőszeg vagy Sopron barátságosabb, élhetőbb hely?
Figyelt kérdés
Zala megyéből költöznénk.2015. jan. 7. 12:21
1/8 anonim válasza:
Kőszegről nem tudok nyilatkozni, Sopronról meg nem akarok. :)
2/8 A kérdező kommentje:
:) na egy kicsit azért nyilatkozz 😀
2015. jan. 7. 16:12
3/8 anonim válasza:
Miért akarsz Kőszegre költözni? Nincs ott semmi.
4/8 A kérdező kommentje:
Ausztriai munka miatt
2015. jan. 7. 18:40
5/8 anonim válasza:
Kőszeg nem olyan rossz, nyugis hely, de arra számíts, hogy tényleg alig van ott valami.
Ha lennének még kérdéseid, írj, hátha tudok rájuk válaszolni.
6/8 anonim válasza:
Sopronban a beáramló munkaerő miatt rendszeresek a dugók, megromlott a közlekedési morál és a közbiztonság.
Anyagilag viszont ennek köszönhetően kicsit fellendült.
Valamint Sopronból könnyebben el tudod érni a ausztriai nagyvárosokat és egyéb lehetőségeket.
Kőszeg szerintem maradt ugyanaz a nyugis kisváros mint eddig. Ott nagyon nincs semmi. Ha valamit vásárolni kell akkor utazás.
7/8 anonim válasza:
Én Sopronban lakom, az utóbbi években tényleg megnőtt a lakosságszám, az ország különböző részeiből sokan vándorolnak ide (is) az osztrák határ közelsége,a szabad munkavállalás miatt. Egyébként is nőtt az autók száma az elmúlt években. Ennek ellenére szerintem (még) nem olyan katasztrofális a közbiztonság, de pl. az utóbbi években nagyon megnőtt a prostituáltak száma, amit a az ablakból kinézve is látok naponta :) viszont szerintem akkor is biztonságosabb és nyugisabb mint pl. Budapest. Az albérletárak felmentek. A város most kb. 70 ezer fő körüllehet. Kőszegen még nem voltam, az állítólag 15 ezer fős, biztos az még nyugisabb, de szerintem ez se olyan rossz (még)...
8/8 anonim válasza:
Kőszeg közelebb van. Sopronban bunkók. Szombathelyen kedvesek az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!