Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Csak én találom borzasztónak...

Csak én találom borzasztónak az angliai életet?

Figyelt kérdés
Állandóan esik ott, sose süt a nap, rossz ételeket esznek és egyforma házakban lakik mindenki. Meg mindenki olyan rideg..
2015. jan. 4. 16:49
 1/4 anonim válasza:
100%
Nekem az időjárás az teszik,nem szeretem a napos időt,de a kaja az tényleg nagyon hizlaló mert mire észbe kapsz már 100kg felett vagy.Na és még azt mondják,hogy Magyarországon vannak a legdagadtabb emberek..
2015. jan. 4. 16:58
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Hát az időjárását én sem tudtam eddig megszokni a 8 év alatt.

A rossz ételekről már vitáznék, ugyanis vannak finom kaják, főleg a csirkés kebab. De mondjuk én minden nap főzök, így szinte mindig magyaros kajákat eszünk.

Egyforma házak esete sem igaz, mert minden lakás belülről másképp néz ki. Ki hogy rendezi be. Semmivel sem különb egy budapesti 81 lakásos 10 emeletes házaknál. Ott is minden lakás egyforma csak a belső berendezése más. Én például bár sorlakát bérelek de 3 szobásat.. Már más mint a két utcával lejjebb lévő balkonos ablakos 1-2 szobás lakások.

2015. jan. 4. 17:02
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Amikor kijöttem borzalmasnak találtam az angol konyhát és leginkább pizzán éltem. Azóta felfedeztem,hogy vannak finom dolgok itt is. Magyarosan főzök én is mert be tudom szerezni a hozzávalókat. Látszólag tényleg ridegek az emberek de ha megszólítod őket akkor teljesen megváltoznak. Szeretnek beszélgetni és segítőkészek. Legalábbis ebben a kisvárosban így van :)
2015. jan. 4. 17:25
 4/4 anonim ***** válasza:

nem kötelező ott élni.

van rengeteg lehetőség , ahova költözhetsz

2015. jan. 4. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!