Eletemben eloszor megyek magyarorszagba mi a tanacsotok?
Sziasztok a nagyszuleim meg 56ban mentek ki amerikaba azota it elunk. A szuleim sosem eroltetek hogy tanuljak meg magyarul igy mind a beszed mind az iras nehez nekem.
Azomban kaptak egy alaslehetoseget es nagyon izgatotak letek es engem is visznek magukal. Azt mondtak hogy 1 evre maradunk. Valamien amerikai iskolaba fogok jarni budapest melle szoval tudom a tanulast normalisan fojtatni De felek mert soha nem beszeltem meg a csaladon kivul magyarul senkivel. Mire kel szamitnom mien lesz ott az elet menyiben masok az emberek?
A hirekben ha szoesik akor nem mondanak jokat es halotam a ciganyokrol is. Veszejesek?
Mi budapesten fogunk lakni buda oldalon ott elvileg biztonsagos? Februarban fogunk erkezni.
Hát nem mindenki bunkó itt.
Romáktól nem kell különösebben parázni. Semmi bajom, pedig a nyóckerben élek.
Itt viszont nincs annyi arab, néger.
Mégis honnan jöttök?
Biztos nem valami nagyvárosból :) Minden nagyvárosnak van rossz hírű része :)
Milyenek az emberek? Ilyenek és olyanok is :) Sehol nem egyformák :)
Ok ez nem volt valami vidam de legalab oszintek vagytok megprobalok felkeszulni ezekre remeljuk szerencsem lesz. A nagyszuleim Minneapolis, MN. Mi egy ideig Santa Monica, CA De 2 eve Lancaster, CAba koltoztunk.
Nem vagyok kulonc egyaltalan mindig vanak barataim es eleg nepszeru is vagyok az iskolaba. Amugy a jogositvanyomat elfogadjak nalatok is vagy nem lesz ra szugseg? Europaban elvileg nem igazan vezetnek az emberek hanem buszt es vonatot hasznalnak, ez mennyire igaz?
"Europaban elvileg nem igazan vezetnek az emberek"
LOL :D
Ezt honnan vetted?
Igen, itt minden utca kisebb, keskenyebb, 4 sáv az már főútvonal, és ott is simán át tudsz szaladni az autók között, ha ügyes vagy.
A városban csak nagybevásárláshoz, bútorszállításhoz kell az autó. De persze sokan használják az autót esernyőnek is.:)
Nem vezetnek XD ez jó!
Hogyne vezetnének.
Csak túl nagy a zsúfoltság, szigorúbbak az CO2 kibocsájtós EU-s normák, drágább az üzemanyag, így ésszerűbb arányaiban többet használni a tömegközlekedést, mint Amerikában.
Ott túl nagyok a távolságok, még a belváros, meg a kertváros között is, ott mindenkinek alap az autó, itt meg nem.
Amúgy meg mire kell felkészülni? A negatív energiákra. Rossz indulatú, depressziós, irigy, szarrágó emberekre.
Meg szar utakra. Úgyhogy ha vezetni akarsz, vegyetek valami SUV-t, azt talán nem rázza szét ez a kiváló aszfalt.
Politikába véletlenül se menj bele, semmilyen szinten, jobban jársz, ha teljesen izolálod magad ettől a témától, mert a politikai "elitünk" dilettáns drogos maffiózókból áll.
A cigányokról annyit, hogy a miniszterelnökünk is cigány, úgyhogy elég sok meg van nekik engedve, jobb, ha őket is nagy ívben kerülöd.
Velük jobb nem szóba állni, mert akkor is hazudnak, ha kérdeznek. Az életedet is ellopják, ha egy másodpercre nem figyelsz.
Hát kb ennyi.
A többi jó.
Gondolom elég jó állást kaptak a szüleid, szóval anyagilag nem lesznek gondjaitok. Ez azért jó, mert itt pénzért mindent megvehetsz. Embereket, jogokat, törvényeket, bármit.
De azért nem kell megijedni! :)
Az emberek nagyobb része normális.
Csak róluk nem hallani semmit... mert normálisak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!