Mindig is irígyeltem a fővárosi embereket! Lakhatok valamikor Budapesten?
Vidéken nőttem fel, hányatott sorsban volt részem. Szegény családban, ahol még tüzelő sem volt. Sem fürdőszoba, sem rendes egzisztencia.
Amikor egyesek írják, hogy a fővárosban laknak, belvárosban laknak....szinte a vágytól ég a lelkem a sóvárgástól, a vidéki lét gúzsbakötött rabságában a túlokos vadparasztok elsorvasztó vidéki sanyargatása közepette!
11-es. Ebbe nem vágnék bele! Bécsbe? Felsőfokon beszélsz németül? Kiváló referenciával, hátszéllel, összeköttetéssel rendelkezel? A kisújjadban van a szakma, amit majd ott dolgozol? Leinformáltad, előkészítetted a munkahelyet és az albérletet? Ha igen, akkor vágj bele! De, találomra fel ne vegyél hitelt!
Nekem jó a krt, ott egy giros evés, és egy szoba bérlés, 30 ezer plusz rezsiért.
(igaz még ezt sem értem el, de bízom benne)
Mit dolgozom? Ló#rt dolgozom! Nem látom értelmét itt vidéken, nincs török gyros árus éjszaka, ahol elkölthetném a pénzt!
Valahogy szobát kellene szereznem a VII vagy VIII.ker környékén.
Na jó, üsse kő....belemegyek, hogy odaköltözzem! :-)
Neked is jobb lesz, legalább feleződik a költség, rezsi.
De, ugye a privát szférának van külön szoba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!