Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Szomszéd kisfiú kővel dobálja...

Szomszéd kisfiú kővel dobálja a házunk falát, mit tehetünk?

Figyelt kérdés
Késő délután azzal szórakoztatja magát, hogy kaviccsal, kővel dobálja a házunkat. Eltalálta már a parabolát, redőnyt, csatornát. De ha kárt tesz valamibe akkor azt kifogja kifizetni? pl ha egyszer betöri az ablakot vagy azt a gyenge műanyag redőnyt. Hogy szóljak az anyjának, mikor az normális, jóban vagyunk? Nem akarom megbántani de ez a pulya elég gyogyós, előre félek majd kiengedni a sajátomat játszani az udvarra majd nyáron. Majd azt is leüti egy kővel vagy nem tudom mi lesz a következő akciója
2014. dec. 8. 00:10
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Az én anyukám már nem él, és nem kellene személyeskedni sem! Aki nincs olyan értelmi szinten hogy válaszoljon az ne erőlködjön a válaszadáson..
2014. dec. 8. 17:36
 12/21 anonim ***** válasza:
40%
Él még a gyermek?
2014. dec. 9. 15:06
 13/21 A kérdező kommentje:
Él és virul túlságosan is, ugyanúgy dobálja kővel a redőnyt este hiába szóltunk az anyjának azt mondta, hogy ő nem bír vele, nagyon csúnyán visszabeszél neki is, ahogy nekünk is. Apuka nyáron halt meg gondolom azért nyílt ki ennyire a csipája. Most én hogy vágjak le neki egy nyaklevest? Ha az anyja is mindent ráhagy meg megse szidja csak annyi hogy enye-benye. Rendőrt lehet hívni? Attól lehet megijjedne, de még az sem biztos.
2014. dec. 9. 15:36
 14/21 anonim ***** válasza:
Ha az anyja sem bír vele és nem is akar, akkor kénytelen leszel te cselekedni. A rendőrt ajánlanám, akkor talán észbe kapnak. Ne üsd meg semmiképpen, hiszen akkor be tud panaszolni mindenkinél, és még te leszel a gonosz. Vagy ha ütöd, akkor olyan erősen, hogy ne emlékezzen rá, vagy hulljon el. Esetleg meg is fenyegethetnéd, vagy zsarolhatnád, arra úgy sincs bizonyíték. De első körben próbáld meg mégegyszer az anyjával megbeszélni a dolgot.
2014. dec. 9. 16:27
 15/21 Salx Narval ***** válasza:
Az illetékes jegyzőhöz kell fordulnod, a kormányhivatal intézkedik birtokvédelmi ügyekben.
2014. dec. 9. 16:34
 16/21 Salx Narval ***** válasza:
Mivel egy 13-éves srácról van szó, szerintem szép szóval és egy tábla csokival többre mennél, ha nem jön be a dolog akkor marad a jegyző.
2014. dec. 9. 16:40
 17/21 anonim ***** válasza:
0%
Esetleg a fülébe súgatnád, hogy a dobálózás nem hozza vissza apucit. Törd meg.
2014. dec. 9. 16:42
 18/21 anonim ***** válasza:

Szolhatsz a gyamugy ek is. Lehet, ha kijonnek el is veszik a gyereket mert nem nevelik semerre.

De ha benyujtod az elso szamlat a szomszednak lehet eleg is lesz.

2014. dec. 9. 18:20
 19/21 anonim válasza:

én ezt nem hagynám ennyiben!!!

dobd vissza.

2014. dec. 27. 21:05
 20/21 anonim ***** válasza:
A gyermek életben van még?
2015. jan. 18. 20:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!