Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Magyar fiúval beszélgetnék...

Magyar fiúval beszélgetnék aki Angliában él. Esetleg Boston környékén van valaki? 17/L

Figyelt kérdés
2014. dec. 4. 18:09
1 2
 1/12 Vadkorte81 ***** válasza:
En itt elek mar egy ideje...de London.Miert pont Boston erdekel?
2014. dec. 4. 18:17
 2/12 A kérdező kommentje:
Mert az van közel hozzám és a távolság már egyszer probléma volt. :)
2014. dec. 4. 18:28
 3/12 Vadkorte81 ***** válasza:
Jaaaaaa...a kerdesbol azt hittem hogy itt es beszelgetni,nem pedig szemelyesen es basz.elgetni...:D
2014. dec. 4. 19:08
 4/12 A kérdező kommentje:
Áááááááá neem XD Tényleg csak beszélgetni szeretnék! :) De hogyha úgy alakulna mint az előző kivéve a végét akkor a távolság baj lenne. Azért keresek így.
2014. dec. 4. 19:38
 5/12 Vadkorte81 ***** válasza:

Ertem.Remelem azert megtalalod a megfelelo partnert,mert van egy olyan eros erzesem hogy velem hasonloan "alakulna" mint az elozovel...viszont Boston erdekelne ha majd lesz meg ram idod...lattam kepeket,eleg szep varosnak tunik..Most szeretnek venni egy lakast,de itt az igazat megvallva tul suru a "levego"...az egyetlen gond csak hogy itt viszonylag jol keresek,es nem nagyon ismerem a lehetosegeket,munkaberezest Londonon kivul...tudnal segiteni ebben?Ha igen,itt a jatekszabaly:)

Boston es videke Adventi Jateeek!!!!

A nyeremenyjatek advent minden napjara tartogat valami meglepetest!Neremenyjatekunkban minden kedves 18 evet meg nem betoltott,16 ev feletti /L reszvetelet varjuk.A mai helyes megfejtok kozott ingyenes panoramautazast(setalast) sorsolunk ki melyet a nyeremenyjatek a befelyezese utan a nyertes barmikor igenybe vehet,barhol az Egyesult Kiralysag-teruleten.

Kerdesek:

1, Adjon meg egy on altal kivalasztott munkakort az on kornyezeteben.(vigyazzon,a kerdes becsapos..a tobbi kerdes is erre epul)

2,Adjon meg novekvo sorrendben legalabb 3 beosztast a valasztott munkakorben illetve azok korulbeluli orankinti dijazasat.

Megfejtesuket kerjuk kuldje el...Bekuldesi hatarido 05.12.2014.A helyes megfejtok automatikusan reszt vesznek havonta megrendezett nyeremenyjatekunkon,ahol erdekes,inteligens beszelgetopartnereket sorsolunk ki.Termekunk real,ujrafujast nem igenyel.Eteteseert,itatasaert,gondozasaert szerkesztosegunk feleloseget NEM vallal.

(A kockazatokrol es mellekhatasukrol kerjuk olvassa el a betegtajekoztatot vagy kerdezze meg kezeloorvosat,gyogyszereszet.)

2014. dec. 5. 09:42
 6/12 A kérdező kommentje:
Hát ez most így elég hirtelen és nem igazán értem mit akarsz pontosan de én nem szexpartnert keresek ha erre gondolsz. :D Azért szívesen beszélnék veled ha gondolod.:)
2014. dec. 5. 20:44
 7/12 Vadkorte81 ***** válasza:
Oszinten tavol alljon tolem....
2014. dec. 5. 22:08
 8/12 A kérdező kommentje:
Jól van
2014. dec. 6. 19:49
 9/12 anonim válasza:
ismersz esetleg magyarokat délebbre?:D amióta kiköltöztünk, azóta egy magyar korombelivel se találkoztam és már kicsit jó lenne 15/L
2014. dec. 31. 02:37
 10/12 A kérdező kommentje:
Sajnos nem:( Két magyart találtam, pontosabban ők engem, abból az egyikkel már nem tartom a kapcsolatot a másik meg nem a te korosztályod. Te merre vagy?
2015. jan. 1. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!