Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mennyire hall engem az alattam...

Mennyire hall engem az alattam lakó?

Figyelt kérdés

Tudom, furán hangzik a kérdés, de eddig családi házban laktam, és most költöztem a 4.emeletre, ez a legfelső szint.

Nem szeretném az alattam lakót zavarni, de lábujjhegyen közlekedni sem. Szóval a mindennapi élet mennyire zavaró-pl porszívó, mosógép, gurulós szék vagy ha csak úgy jövök megyek?

2014. dec. 1. 11:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
32%
Halkan szexelj,az a lényeg fel ne izgasd őket:)
2014. dec. 1. 14:43
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Mi panelban lakunk, 4. emelet. Vannak fölöttünk, alattunk, mellettünk.

Én sosem hallok semmit, csak ha valaki fúr vagy ha semmi nem megy a lakásba, akkor esetleg ha felettünk zenét hallgatnak, de arra is úgy kell fülelni.

Meg esetleg a wc-ben, ha felettünk vagy alattunk kiabálnak, és ennyi, bár én ha fél év alatt 2x hallottam fél mondatot.

A párom szerint néha azt is lehet hallani néha a fürdőben(a csövek meg az ilyesmik miatt) ha valaki fingik, de én még egyszer sem tapasztaltam. :D

2014. dec. 1. 15:59
 13/19 anonim ***** válasza:
Mi földszinten laktunk. DE: mindent, ami a szellőzőn stb. át a fürdőszobában és a WC hallatszott a fenti szomszéd felól... A mai napig nem tudom,hogy horror vagy egyéb felnőtt kategóriás műsor szintjén volt (értsd: hörgés, nyögés, üvöltés). Megváltás volt a költözés... :(
2014. dec. 3. 15:04
 14/19 anonim ***** válasza:
Bár elég régen írtad a kérdésed és én most vettem észre, ezért hozzászólnék. Bárcsak mindenki ilyen lenne társasházban. Egyvalamivel kiegészíteném. Én laktam második emeleten és a felettem lévő az erkélyen rázta ki a szőnyegét. Az erkélyem, az ablakom, minden nagyon poros lett. Egy alkalommal, mikor ezt csinálta, megfogtam és lehúztam a szőnyeget és ledobtam, szerintem joggal. Ilyet ne csinálj, mármint, hogy valakire is rárázol valamit, persze a portörlő rongy az kivételt képez. És ami még zavart, nagyon sokszor hallottam kopogós cipőben járni. Hazajött és nem vette le a magassarkúját, hanem napszaktól függetlenül abban járta be a lakást.
2015. márc. 2. 11:26
 15/19 anonim ***** válasza:
14: Miért nem szóltál neki inkább?? Ezt sose értettem, hogy szólni nem mersz, de cselekedsz. Mégis honnan tudná, hogy bemegy hozzátok a por???
2015. márc. 2. 12:16
 16/19 anonim ***** válasza:
15-ös. Bunkókám, szóltam neki, nem is egyszer! De ennyi eszed van csak, hogy nem tudod, hogyha feletted kirázzák a poros szőnyeget, akkor az alsó szomszéd erkélye, ablaka teli lesz porral, piszokkal?!
2015. márc. 28. 17:51
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Én most a legfelső szinten lakok, de rutinos kollégistaként átmemtem a szomszédokhoz bemutatkozni beköltözéskor. Egy idős néni nagyon méregetett, gondoltam, hogy vele lehet a legtöbb gond, úgyhogy megkértem, hogy segítsen beállítani a hifit: én feltekerem a hangerőt, és ő átkopog, hogy ha már hallja. Megjegyeztem, hol van az a pont, és addig sosem tekertem. Ha bármilyen összejövetelt szerveztem hozzám, megkérdeztem őket (nyilván nem kértem engedélyt ahhoz, hogy két barátnőt felhívjak fröccsözni, de egy szilveszteri bulihoz tíz emberrel már igen). Ők is máshogy álltak hozzám, amiért látták, hogy igyekszem alkalmazkodni, és ha bármi probléma adódna, akkor a megoldáson lennék.
2018. aug. 26. 21:38
 18/19 anonim ***** válasza:

tegnap 21:38-as: VÉGRE egy ÉRTELMES ember! Ilyet igen ritkán lehet hallani Magyarországon, hogy valaki normálisan áll a szomszédokhoz és kommunikál velük, megpróbál a lehetö legkevesebb konfliktust a szomszédokkal és figyelembe veszi az ö kivánságaikat is.

Gratulálok, és remélhetöleg lesz pár ember legalább, aki követi a példádat!

2018. aug. 27. 07:55
 19/19 anonim ***** válasza:
Azért szerencsére bőven van ilyen Magyarországon...
2023. máj. 14. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!