Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Srácok! Ti mit reagálnátok...

Srácok! Ti mit reagálnátok arra, ha a lány szomszédotok beállítana hozzátok egy üveg borral?

Figyelt kérdés

Van egy jóképű férfi, aki már jó ideje a közvetlen szomszédom. Pár hónapja szakított a barátnőjével, azóta nem említett, hogy bárkivel is alakulna valami (viszonylag jóban vagyunk, sokat szoktunk beszélgetni). Arra gondoltam, valamelyik nap este meglátogatnám egy üveg jó bor kíséretében, mert mostanában sokat dolgozik, de úgy tudom, szerda este hamarabb jön haza, mint szokott. Akkorra időzíteném a látogatást.:)

Persze nem kell mindjárt az ágyra gondolni, akár csak dumálni egy kicsit, kis italozás mellett.

Csak úgymond zavarban vagyok, mert eléggé bejön a pasi, és nem tudom, ez a borozás nem lenne-e túl nyomulós, vagy lehet rögtön levágná hogy tetszik..

Fiúk, ti mit szólnátok ehhez?

25l

2014. nov. 29. 21:52
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Először is, köszi a válaszokat!:)

A bor már megvan, de hogy mi lesz vele, az majd csak holnap este dől el. :)

2014. dec. 2. 21:37
 12/17 anonim ***** válasza:
Mi történt azóta?
2014. dec. 10. 13:57
 13/17 anonim ***** válasza:
valószínűleg semmi, de a szemteszsákra is van esély.
2014. dec. 10. 16:46
 14/17 anonim ***** válasza:
:D
2014. dec. 10. 19:51
 15/17 anonim ***** válasza:
cotoneyed joe?
2014. dec. 11. 00:17
 16/17 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Bocsi, hogy azóta nem írtam, de el voltam havazva (új melóhely, újév alkalmából:)).

Amúgy, azóta összejöttünk.:) De a boros dolgot, inkább hagyjuk...:D

2015. jan. 25. 22:43
 17/17 anonim ***** válasza:
trololo, gratula gondoltam amúgy :D
2015. jan. 27. 00:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!