Hogyan tudnék még jobban beilleszkedni a Budapest II. Kerületébe?
Ki nem szarja le szerinted, hogy a rozsadombon laksz?
Szanalmas, hogy azt hiszed ez a non plus ulra, hogy abba a retek varosban laksz. :D mibol gondolod, hogy ott maskent kell viselkedni, mert aztan kik laknak ott? Ott is ugyanolyat sz*rik mindenki...
Hello " Majdnem Mindenki " ! ( már azok, akik ezt az egészet kommentelték + a kérdező )
Ne haragudj, de én sem fogok a kérdésre válaszolni ... csak mert erre nem lehet :)
Erről az egész " beszélgetésről " először az jött le nekem : Szentég !!!! Kompenzáció hegyek !!!! Ez valami gyakorlat ?
Nekem olyan, mint amikor a kisgyerek ( általános iskola alsó tagozatában ) házileckét kap a tanítónénitől , ami úgy hangzik : Írjatok néhány mondatot a ... -tal -LOL-
Ez most ugye nem komoly ?
Kedves kérdező ! Te most mennyi idős vagy ? 15 ? Mert ha ennél több, akkor tényleg valami földönkívüli lehetsz :D Ne haragudj, de nagyon sok embernek ez fog lejönni a kérdésedből, amire egyszerűen nem létezik rendes válasz ... de ha oltogatásra van szükséged ... hát te tudod mit akarsz :)
Látom néhány embernek meghaladja a képességeit a válaszolás..
Nem gondoltam volna,hogy a kérdés nem egyértelmű..Tévedtem..Csak olyan válaszoljon már aki II.,vagy XII.-Kerületi,vagy jól ismeri az II.Kerületet..Sajnos ezt kell,hogy mondjam,de nem a pórnép véleménye érdekel,hanem Válasz a kérdésemre!Szerintem ez nem olyan nagy kérés.mindenesetre mindenkinek köszönöm a válaszát:) Es hat azert lakóhelyeken,pl kerületekbe nemhiszem el,hogy nincsenek "szokások"Idézőjelbe,mielőtt még ebbe is belekötne valaki..Köszőnöm,Foleg azoknak,akiknek volt értékelhető válasza is:)
Pórnép ? Ez most tényleg ? ... Ugye viccelsz ?
Nekem is van lakásom Pesten, ismerem a várost, többet éltem ott mint szülővárosomban :)
Mellesleg a XI. kerületben van lakásom , egészen új :) szép is nagy is ... mindegy Imádom Budapestet, nagyon szeretek ott lenni ... most jutott eszembe a nagymamám testvérének van háza a Rózsadombon :) ez is igaz ...
Kettő nagy vállalkozásom van, kettő diplomám van ... most is tanulok, és viszem a vállalkozásaimat
Miért inkább a XI. kerületben van lakásom ? Mert a II. kerületben sem különbek az emberek mint ott, viszont itt van van élet :D meg az V. kerületben sőt
Ja ... van egy irodám is a Szent István Körúton azt hiszem messze nem tartozom a pórnép kifejezés alá :)
De van helyes értékrendem, önmagam maradok ... ez mindenhol beválik, a társadalom minden rétegein belül vannak barátaim és rengeteg értékes embert ismerek a legszegényebbek között is és a legfelsőbb szinteken mozgó politikai háttérrel is rendelkező " nagy " emberek között
Válaszolok a kérdésedre , csak előtte elmondanám neked hogy én is elég fiatal vagyok, nyilván nem annyira mint te, alig múltam 30 ... de én mindent egedül értem el, amim van azt saját erőfeszítésből értem el semmilyen " nemesi " származás nem segítette előre az életemet ... és lehet furcsa, de sokszor szívesen beállok dolgozni az alkalmazottaim közé
Kerületenkénti szokások ? Úgy érted miben rejlik a regionális sznobizmus ? Nem ... nincsenek :) De ha nagyon kíváncsi vagy, miért nem kérdezed meg a szomszédaidat ?
Én nem akarlak bántani azzal amit írok, de ha új környezetbe kerülsz akkor leszel érdekes mások számára, ha különlegesnek látnak ( azaz önmagad maradsz, a saját szokásaiddal ) ha olyan leszel mint a másik ... senkit sem fogsz érdekelni
Ja ... a nívósabb életszínvonalon élő emberek nem szeretik maguk körül a hasonmásokat, azzal amid van , mármint egzisztenciálisan ne akarj bevágódni ... az őszinte barátokat többre becsülik, akkor fognak tisztelni, ha kicsi autóval érkezel és mégis hozzájuk szólsz ... ez az albérletes duma meg hülyeség , senkit sem néznek le azért mert albérletben lakik ... sehol, csak a gyökérnépek :D
Nincsenek kerületenkénti meghatározó szokások, nincsenek kasztok sőt bármennyire furcsa, de még külön nyelvet sem beszélnek :)
Szívesen :)
Különben értelek miért tetted fel a kérdést, csak sajnos Magyarországon általánosan elterjedt, hogy a legtöbben mindenben a hátsó szándékot feltételezik. Én elhiszem, hogy nem dicsekedni akartál.
Az első válaszoló tanácsát ne fogadd meg ! Ekkora marhaságot még nem hallottam. Persze hogy sokan szeretik a sportkocsikat ( mondjuk nekem nem kellene, örökbe semmiképpen ... nem praktikus inkább forrás mint eszköz, azaz viszi a pénzt de hasznot nem termel semmilyen téren, a család sem férne bele ... ) meg a tágas házakat ... személyzetet, drága ruhákat ... ezek annyira általánosak, mindenki szeretheti még akkor is ha a gettóban lakik :) Hol érdekel egy intelligens jómódú nőt az, hogy neked mi van, ha ő is bármikor megvásárolhatja ? Viszont tudod mi az ami fontos nekik ? Hogy legyenek ambícióid , sikertől függetlenül.
Én laktam a környéken, a Rózsadomb Centerhez nagyon közel, és csak a miheztartás végett:
Arrafelé nem mindenki olyan gazdag, mint azt ahogy egyesek elképzelik. Az igazán gazdagok ott is viszonylag kevesen vannak. Gyakran látni a Kapy utcán felkapaszkodni időnként egy-egy luxusautót, csakugyan vannak szép nagy villák is kicsit beljebb a főúttól. De a legtöbb ember azon a városrészen is társasházakban, vagy átlagos családi házban lakik, és átlagautóval jár. Az ingatlanárak magasak, de attól még ugyanúgy társasház a társasház, mint bárhol máshol, emberekkel megtöltve, akik mindenfélék. Tévedés azt hinni, hogy csak attól, hogy II. kerület, ott mindenki arisztokrata és a nőket csak sok pénzzel lehet lenyűgözni.
Ha a tanulásba is fekteted az idődet, a műveltségeddel és a jó helyesírásoddal több nő elismerését fogod kivívni, mint a pénzeddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!