Mamáéknál a szomszédban (nem roma család) folyamatosan az eső ellenére is, dögösrobit bömböltetnek. Mire jó ez?
Dögös Robi, mulatós, de annak is eléggé az alja. Meg lehet hallgatni de ez kicsit sok
Az esőt arra értem, hogy kint az udvaron hallgatják. kocsiajtó kinyitják aztán hajrá..
Normális embernek semmire.
A büdös pr0lik szeretik az ilyet.Ez az ő pszichológiájuk.
A nyomorult ócska koszos életükről ezzel terelik el a figyelmet,mindenki hallja,és lássa ám,hogy ők milyen boldogak,eszébe se jusson senkikek,hogy jó az élete,hiszen nekik a legjobb!
Valójában viszont senkiházi,szánalmas s.fejek.
De legalább nem vagyok pr0li,és ez nekem tök jó!
:D hahaha
Azért van különbség az "úgy élnek ahogy nekik tetszik", és az "úgy élnek, ahogy nekik tetszik, amivel zavarják a körülöttük lévőket" között.
Előbbivel nincsen semmi gond. Utóbbi viszont pontosan az egyik válaszoló által felvázolt proli viselkedés.
Az épeszű gazdag embereknek ilyet eszükbe sem jut megcsinálni, hogy "nyissuk ki az ajtókat, hallja csak mindenki milyen jól szól a 18 hangfalas Bose rendszer". Gondolom a házban is van hangfal, erősítő és lejátszó, kapcsolja be ott.
Csak egy pici odafigyelés és belátás kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!