Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mamáéknál a szomszédban (nem...

Mamáéknál a szomszédban (nem roma család) folyamatosan az eső ellenére is, dögösrobit bömböltetnek. Mire jó ez?

Figyelt kérdés

2014. okt. 23. 14:25
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Dögös Robi, mulatós, de annak is eléggé az alja. Meg lehet hallgatni de ez kicsit sok

Az esőt arra értem, hogy kint az udvaron hallgatják. kocsiajtó kinyitják aztán hajrá..

2014. okt. 23. 15:37
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Normális embernek semmire.

A büdös pr0lik szeretik az ilyet.Ez az ő pszichológiájuk.

A nyomorult ócska koszos életükről ezzel terelik el a figyelmet,mindenki hallja,és lássa ám,hogy ők milyen boldogak,eszébe se jusson senkikek,hogy jó az élete,hiszen nekik a legjobb!

Valójában viszont senkiházi,szánalmas s.fejek.

2014. okt. 23. 17:28
 13/21 anonim ***** válasza:
0%
Valószinüleg ezért járnak 10 milliós mercikkel laknak palotákban és élnek ugy ahogy nekik tetszik,míg ti havi 90000 ezerből vergődtök suzukikkal.. mindenbizonnyal igazad van utolsó kommentelő :DD ha ha ha ha
2014. okt. 23. 17:38
 14/21 anonim ***** válasza:
93%

De legalább nem vagyok pr0li,és ez nekem tök jó!

:D hahaha

2014. okt. 23. 17:46
 15/21 anonim ***** válasza:
0%
Még annyi bátorságod sincs,hogy ki ird a proli szót itt ezen az oldalon..
2014. okt. 24. 02:18
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Azért van különbség az "úgy élnek ahogy nekik tetszik", és az "úgy élnek, ahogy nekik tetszik, amivel zavarják a körülöttük lévőket" között.

Előbbivel nincsen semmi gond. Utóbbi viszont pontosan az egyik válaszoló által felvázolt proli viselkedés.

Az épeszű gazdag embereknek ilyet eszükbe sem jut megcsinálni, hogy "nyissuk ki az ajtókat, hallja csak mindenki milyen jól szól a 18 hangfalas Bose rendszer". Gondolom a házban is van hangfal, erősítő és lejátszó, kapcsolja be ott.

Csak egy pici odafigyelés és belátás kellene.

2014. okt. 24. 12:07
 17/21 anonim ***** válasza:
15%
Mi közöd van hozzá
2014. okt. 26. 23:37
 18/21 A kérdező kommentje:
Az a közöm, hogy vannak füleim és hallom gyökér...
2014. okt. 27. 04:03
 19/21 anonim válasza:
100%
Akik helyeslik az ilyen "leszarok mindenkit, én vagyok a király" viselkedést, azok is mind idióták. Kultúrálatlan barmok csinálnak ilyesmit.
2014. okt. 27. 10:13
 20/21 anonim ***** válasza:
Az már eszedbe jutott, hogy beszélj velük? Megkérni őket, hogy mérsékeljék legalább a hangerőt.?
2014. okt. 27. 17:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!