Csak nekem küld valaki fényjeleket a Gellért-hegyről, vagy másnak is "üzenget"?
Akkor kéne meglátogatni az épületet, amikor a "fényjeleket küldik" onnan. Hátha megoldódna a rejtély.Nem lehet, hogy valami szórakozóhely van ott? Ilyen hosszú ideig csak nem szórakozik valaki...
Megnéztem volna a felvételt, amit készítettél, de nem sikerült betölteni valamiért.
Na, úgy néz ki - legalább részben - megoldódni látszik a rejtély. Legalábbis azoknak a fényeknek az eredete, amelyek duplán érkeznek: egyszerre két lámpából egymás mellett. Ma kétszer is láttam újra éles fényeket jönni: egyszer ugyanonnan, mint ahonnan leggyakrabban jöttek régen, utána meg nyugatabbról, és mivel világos volt távcsővel megnéztem, és láttam, hogy bármilyen prózai, de autók fényszóróját láttam. Talán lehet ott valami nagyobb parkolóház, és ahogy az autók jönnek kifelé, pont ott fordulnak, hogy a fényszórójuk felénk néz.
Ez viszont nem ad magyarázatot arra, hogy mi történik olyankor, amikor az épületből jön erős vakító fény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!