Nemes Viktor kérdése:
Ki tudja meg ha egy betörőt megölnek lopás közben?
Figyelt kérdés
Sajnos mamámat zaklatják a betörők de Mostmár kész lesz a védelmi rendszer! Szöges drót és rácsok az ablakon! A témával kapcsolatban olvasgattam és sokan írták hogy a betörőt nem lehet megölni csak ha fegyver van nála olyan amivel veszélyeztetheti az életem! Na most ha vki betör hozzám és megölöm azt megölöm akkor honnan a fejéből lenne nekem szívás rendőrségi ügy és így tovább? Honnan tudnák meg? Betörőt nem fogja keresni senki... Családja meg keresi biztos nem fogják mondani a rendőrségnek hogy lopni ment és még mindig nem jött haza! Ezért nem értem ezt a dolgot!2014. okt. 12. 21:30
11/12 A kérdező kommentje:
Részemről aggodalomra semmi ok!
Köszönöm a válaszokat! :o)
2014. okt. 13. 09:37
12/12 anonim válasza:
Sajnos a Magyar Állam egyáltalán nem védi a magántulajdont!Az előzőekben már írtak a "borosgazdáról" akit állandóan megloptak.Megjegyezném azt a bácsit aki áramot vezetett a kerítésébe és ezért büntetik.Hallottam az esetről amikor meghalt a betörő a betörés helyszínén és felmentették aki megölte:jogos önvédelem címen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!