Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Egyetemi kollégiumnál, hogyan...

Egyetemi kollégiumnál, hogyan oldottátok meg a WC papír kérdést?

Figyelt kérdés
Én magamnak vettem egy csomagot és azt használom, de a szobatársaim arra kértek, hogy vásároljak egy négyes csomagot.
2014. okt. 12. 21:06
 1/7 anonim ***** válasza:
A szinten közös wc van. Minden nap van friss kirakva.
2014. okt. 12. 21:07
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez elég gyökérség tőlük. Hisz te sajátot használsz. Amúgy nem akarnak költeni rá, csak le akarnak húzni.
2014. okt. 12. 21:08
 3/7 anonim ***** válasza:
Igaz nem egyetemi, de középiskolába ezt úgy oldottuk meg, hogy mindig vett valaki egy ilyen nagy óriás csomagot, és ha elfogyott akkor a következő vette és így tovább. Szerintem ez a legkorrektebb, mint dugdosgatni meg kuncsorogni a másiktól.
2014. okt. 12. 21:54
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Azokat a jegyzeteket használtam, amiből sikerült levizsgáznom.
2014. okt. 12. 22:11
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk mindenki magának vesz. Van szintenként közös wc és tesznek is bele papírt de hetente csak egyszer és az hamar elfogy, így szükségünk van a sajátra is.

Udvariasan mondd meg a többieknek, hogy ne haragudjatok, én a magamét használom, legyetek szívesek ti is hozni magatoknak.

2014. okt. 12. 23:00
 6/7 A kérdező kommentje:
Kicsit bővebben, tehát én úgy szoktam, tépek annyit amennyi kell. Viszont ők azt gondolják, hogy a "közöset" használom.
2014. okt. 12. 23:36
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

5-ös vagyok

Ha te vetted, akkor nem a közöset használod, hanem a sajátodat, amihez nekik nincs közük. Ha használni akarják, akkor legközelebb vegyen valaki más, utána pedig a következő, így sorban. Ha ez nem tetszik akkor vegyenek maguknak külön. Nehogy már te vedd meg, ők meg elhasználják tőled.

2014. okt. 14. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!