Minden társasházban van egy lakó akinek soha semmi nem jóés mindig van valami baja. A tiétek milyen? Mik a problémái?
Egy kicsi, normális, szép környezetben lévő újépítésű csendes társasházban az egyik 1,5 szobás lakást a tulaj kiadta egy fiatal párnak, meg egy másik pasinak, tehát 3 főnek.
Tegnap is buliztak- az a durva tuc-tuc zene, persze nyitott ajtóban, nyitott teraszon ivászat, cigizés, hangos hőbörgés- és nem ketten, hanem vagy 22-en voltak.
Olyan 1/2 10kor mentem le szólni (felettük lakunk), hogy aludni szeretnék már én is, de az ovis fiam mindenképp- szerencsére normálisan kértem és meg is értették.
Azért bosszantóak picit, de csak mert más az életvitelük (40 négyzetméteren hárman, két ölkutyával, úgy közlekednek, hogy visszahangzik a röhögés, műveletlen beszólások...)
Reméljük, hamarosan továbbállnak- de amíg nem, addig maradjon meg a normális hangnem, amivel tudunk egymásnak szólni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!