Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit lépnél, ha a szomszédod...

Mit lépnél, ha a szomszédod minden éjjel dübörgő léptekkel közlekedne feletted?

Figyelt kérdés
2014. szept. 13. 12:08
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Cseppet sem vagyok buta. Én nem tehetek arról, hogy fiatal, ereje teljében levő férfi nem dolgozik és nappal alszik, éjjel pedig nem bír magával.
2014. szept. 13. 13:03
 12/20 anonim ***** válasza:
11: Oké, ez nem a te dolgod, de miért gondolod, hogy neki nincs joga a saját lakásán belül közlekedni?
2014. szept. 13. 13:11
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
Akkor sétál a lakásában amikor akar. Te meg költözz tanyára. Vagy jelentsd fel pereld be ,majd kiröhögnek ott is, csak az még költségesebb is ,mintha csak ő röhögne ki.
2014. szept. 13. 15:06
 14/20 anonim ***** válasza:
94%

Érdekes engem anyám meg tudott nevelni, és hangtalanul tudok járni a lakásban, mivel mindig elmondták, hogy ne dübögjek, mert mások is laknak a házban rajtam kívül, így megszoktam, hogy legyek tekintettel a másikra.

Egy papucs és pár hét odafigyelés kell, utána rutinná válik, hogy óvatosabban rakja le az ember a sarkát. Nem nagy szám hozzászokni.

2014. szept. 13. 19:38
 15/20 anonim ***** válasza:
Hát én személy szerint megijednék, hogy valaki mászkál hangosan a padláson.
2014. szept. 14. 00:44
 16/20 anonim ***** válasza:

Le kellene önteni az ajtaját ürülékes vízzel.

Ha van kocsija arra meg éjjel ráírni csavarhúzóval hogy aki dübörög annak csúnya lesz a kocsija.

2014. szept. 14. 04:30
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Azért ez nem egészen így van, ahogy a többiek mondják. Ha valaki panelben lakik, és felmennek hozzá szólni, ILLENE, hogy megpróbál halkan közlekedni.

Akkor vegyen fel papucsot, mamuszt, vagy szőnyeget, ami tompít.

Járkálni joga van, persze, de ahhoz nincs, hogy másokat zavarjon. Ez olyan, mintha valaki éjjel is nyomatná a tuc-tuc zenét... a dobogás része legalábbis.

Amúgy értelmes ember nem visszatámad, hanem megpróbál tenni valamit az ügy érdekében.

Nálunk is van egy nő, az magas sarkúban mszkál 0-24. Már megőrülünk tőle, remek éjszaka a kopogására ébredni (nem elég a szomszéd 4 döge), de hiába szólunk, cs.szik ránk.

Mondjuk csoda, hogy ránk még nem szóltak, mert itt én vagyok a dübörgős. Ám, ha az alattunk lévő feljönne, az lenne az első, hogy

- bocs, igyekszem halkabban

- veszek egy mamuszt, ami tompít

2014. szept. 15. 15:10
 18/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm azoknak, akik nem ellenségesen válaszoltak. Azt gondolom, egy ilyen dolog nem semmiség.. Éjszaka pihenni szeretne az ember, nem másokat hallgatni.

Amúgy megoldódott a probléma többé-kevésbé.

Beszéltem velük (korábban is, de most tényleg hatottam a lelkükre, kedves szavakkal) és elmondhatom, most már általában nyugodtak az éjszakák.

2014. szept. 20. 21:23
 19/20 horbeni ***** válasza:

vigyél neki valami sütit ha sütsz, ezzel is láthatja, hogy nem az ellensége vagy, hanem csak pihenni szeretnél.

Nekem is volt egy szomszéddal affér, szóltam neki, majd amikor láttam, mindig nagyon kedves voltam vele

Sok sikert

2014. szept. 30. 23:11
 20/20 A kérdező kommentje:
Nem mondom, hogy egyszerű nagyon kedvesnek lenni azokkal, akik megkeserítik az életemet. Érdekből. Bárcsak elgondolkodnának azon, hogy mit tesznek, mennyi bosszúságot okoznak!
2014. okt. 3. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!