Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Hogyan bírjam ki az egyik...

Hogyan bírjam ki az egyik ismerősömmel az együttélést?

Figyelt kérdés

Előre bocsi, a kérdésem nem szerelmi témájú, sőt köze sincs hozzá, de itt kapok előbb választ.

Az egyetem alatt úgy tűnik, h beköltözünk egy lakásba páran lányok, h azért mégis ismerősökkel legyünk egy fedél alatt. Az egyik csajjal szinte együtt nőttem fel, általánosba és középsuliba is egy osztályba jártunk, jóba vagyunk, de a természetünk mint a tűz és víz. Ő az a cicababa, kis kényeske, mindenkit kritizálós, kétszínű fajta én meg az a nyugis, normális kategória: divatosan öltözök, de nem gondolom magamról, h hű de szép lennék, megfontolt, őszinte, kimondom amit gondolok. Általában mint általánosban, mint középsuliban is ő volt a veszekedések okozója a napraforgó viselkedésével. Könnyebben kezelhető volt, h akkor suli után mindenki haza ment a családhoz, de most ismét egy osztályba kerültünk az egyetemen, sőt ugye már a lakásban is együtt fogunk élni. Kicsit tartok a viselkedésétől... Ilyen helyzeteket h kell kezelni, ha mondjuk nézeteltérés van a lakótársaddal? Sajnos már 100x mondtuk neki, h változtasson a viselkedésén és ha gondja van a másikkal azt mondja meg és ne a háta mögött beszélje őt ki, de eddig semmi változás nem volt. Valószínű, h nem is lesz, csak a helyzetek kezelésével lehet megoldani... Ötletek? Ti mit tennétek? :)

2014. szept. 9. 15:04
 1/2 anonim ***** válasza:
Ilyennel nem kell együttlakni.
2014. szept. 9. 15:46
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem értem minek költözöl össze ilyennel...
2014. szept. 9. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!