Új albérletbe költöztem, hogyan barátkozzak össze a lakótársammal?
nekem volt egy tuti technikám, lerajzoltam mert relatíve bonyolult, bele kell kalKULÁLNI a személyiségeket.
najó annyira azért nem bonyolult elég ha elmondom
ürülékkel dobáltam őket!
najo viccet félretéve [megfogja a viccet és odébbhajítja a lakótársa fejére] szóval!
itt arról van szó hogy bármit amit a fenti emberek mondtak nem jó. azért nem jó mert modnva csinálnt dolog. neked pedig egy olyan közösségösszekovácsoló kovács kell aki úgy tesz MINTHA nem direkt történtek volna a dolgok, de csapatmunkára van szükség. pl gyújtsd fel a lakást és akkor együtt kell eloltanotok. jó most csak ez jutott eszembe de valami ilyesmi. még az is jó lehet ha finoman!!! kérdezgeted hogy 'behozzam a leveleidet' meg ilyenek vagy csak szó nélkül hozd be és amikor nem találja a piritósod majszolása közben csak úgy vesd oda neki amikor nem találja hogy jaaaaa már felhosztam neked (ugye milyen király vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!