A szomszéd kedvéért visszavennétek a hálószobában? Folyton átkopog meg átcsönget, de mi halljuk ahogy beszelgetnek megse kopogunk. Most ez miatt ne eljünk hazaséletet? öregasszonyok laknak a szomszedban
Ja, én nem panelban lakom, hanem régi, vastagfalú téglaházban a belvárosban, biztos ismeritek ezeket az épületeket. Az egyik szobából mégis még a mosogatás is áthallatszik, a fürdőből meg mosás, wc húzás, minden :)
Nyáron, nyitott ablaknál pedig visszhagzik a gang, mindent hallani mindenhonnan :)
"Ja, én nem panelban lakom, hanem régi, vastagfalú téglaházban a belvárosban, biztos ismeritek ezeket az épületeket. Az egyik szobából mégis még a mosogatás is áthallatszik, a fürdőből meg mosás, wc húzás, minden :)
Nyáron, nyitott ablaknál pedig visszhagzik a gang, mindent hallani mindenhonnan :)"
Ilyen házban lakunk mi is, és mivel alig halljuk a szomszédainkat, úgy voltunk vele, hogy nem kell visszafognunk magunkat, de most elgondolkodtattál. Mondjuk eddig senki nem kopogott át vagy szólt volna és nem is visítozunk úgy, mint a kismalacok, de ki tudja, mi hallatszik át és mi nem, csak esetleg kínosnak érzik, hogy ilyenért szóljanak.
Én 19 éves vagyok és téglaházban van a lakásom. A falszomszédok egész nap üvöltve veszekszenek egymással. Este/éjszaka meg hallgathatom a hangos "békülést"...
MINDEN egyes kib...ott nap! Volt már, hogy elszakadt a cérna, először csak párszor megütögettem a falat hátha észreveszik magukat, de már előfordult, hogy átüvöltöttem, hogy kussoljanak. Igazi élmény, pláne vizsgaidőszakban.
Micsoda sztorik :DDD
Hát, amíg nincs hangszigetelve a lakás, addig érdemes visszavenni. Én tuti halkan csinálnám, mert nagyon zavarna, ha a hátam mögött mondjuk "visítós qrvának" becéznének a szomszédaim...
"Nincs ebben semmi rossz minden noigy elvez"
Igen? Te akkor rendszeresen hallod a szomszédaidat vonyítani..? Ugye nem? Rendszerint minden társasházban akad egyetlen idióta, aki szirénázik, miközben dugják, a többi 99 lakó meg pironkodva hallgatja. Nem baj, nàlatok te vagy a ház szajhája, ez van, csak be ne meséld már magadnak, hogy ez normális. Mikor otthon laktál, akkor anyádék hálószobája mellett is ugyanígy vernyákoltál? Ha vendégségbe mész, akkor mindenhol megcsinálod a műsort?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!