Lakik valaki Biri-ben? Szabolcs megye.
Figyelt kérdés
Keresek valakit de nógrád megyei vagyok. Valaki tud segíteni?2014. jún. 19. 21:51
1/6 anonim válasza:
Én laktam Biriben tavaly, de most is lakik ott ismerősöm
2/6 A kérdező kommentje:
Szia. Ismered Gagna Zoltán-t? Azt szeretném tudni hogy meg lehet-e benne bízni? Rendes gyerek?
2014. jún. 20. 21:51
3/6 anonim válasza:
Most így nem tűnik ismerősnek, de utána kérdezhetek ha gondolod, Ismerem a Birisi papot ő biztos ismeri.
4/6 A kérdező kommentje:
Azt megköszönném. Rendes vagy.
2014. jún. 21. 20:27
5/6 anonim válasza:
Megkérdeztem az egyik ismerősömet, és nem sok jót mondott erről a srácról, megbízhatatlan és elég link, sajnálom.
6/6 anonim válasza:
Az említett ember elég megbízhatatlan, link. Ha teheted se kerülj vele kapcsolatba, mert csak kihasznál,és eltapos, ha nincs szüksége rád.
Fura fazon, csoda, hogy még csak párszor verték el....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!