Betörő lehetett vagy csak eltévesztette az ajtót?
Figyelt kérdés
Tegnap éjjel lakótársam arra ébredt fel, hogy valaki motoszkál az ajtónál, meg veri az ajtót, talán azt is hallotta, hogy kulcsot tesz a zárba..
Én sajnos olyan mélyen aludtam, hogy az egészből nem hallottam semmit, így kb. ennyit tudok az egészről..
Mondjuk ha felébredtem volna én biztos kiszóltam volna az ajtó mögül, hogy ki az, meg felkapcsolom a villanyt, hogy elijesszem az illetőt..de ö meg direkt nem csinált semmit, hogy ne hallja az illető, hogy otthon vagyunk (nem értem ezt a logikát )
Így most eléggé félek lefeküdni aludni..
Egy betörő lehetett és mégis meghallotta a lányt vagy rossz ajtóhoz ment oda (mert olyan álmos volt/részeg)?
2014. jún. 18. 23:30
11/16 A kérdező kommentje:
Hát csak tudod oké, hogy elmennek 1-2x utcán a rendőrök, de itt a panelbe nem látnak be, hogy ki mit csinál éppen :(
2014. jún. 18. 23:58
12/16 anonim válasza:
Első: amúgy okosat mondott a 10. Válaszoló a rendőrségi dologgal; - már ha arra is járnak. ettől függetlenül továbbra is az az álláspontom, hogy (vélt-) stresszhelyzetben az ember hajlamos olyat álmodni pillanatok alatt ahol csak egy vékony akármi választja el a tudatot a valóságtól. (lásd Sigmund Freud).
13/16 anonim válasza:
Én is próbáltam már a kulcsommal az alsó lakás ajtaját kinyitni :)
14/16 anonim válasza:
Hát abban holtbiztos lehetsz, hogy egy betörő nem veri az ajtót. Szép csendben szokták kirámolni a lakást, a háziak sokszor csak reggel veszik észre a bajt. Dobjatok össze pár tízezrest egy riasztóra, nem hülyeség. Sokkal jobb pénzt áldozni a megelőzésre, mint egyszer arra érni haza (a legtöbbször a tolvajok nappal "dolgoznak" amikor az átlagember nincs otthon, mert tanul vagy munkában van) hogy ami èrtékes volt azt elvitték, a többit meg összetörték, szétdobálták...
15/16 anonim válasza:
Én is azt akartam írni, hogy egy betörő nem veri az ajtót...
16/16 XxJankaxX válasza:
Az egész túl van reagálva! Nyugadjatok meg! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!