Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit lehet tenni a szomszed...

Mit lehet tenni a szomszed ellen? Rendszeresen kiteszi a szemetet a lepcsohazba nem viszi le vagy a liftben hagyja? És mikor szóltunk neki annal rosszabb lett akkor tüntetoleg minden nap kirakta. Ajtaja ele ontottuk. Átrugdosta hozzánk

Figyelt kérdés
2014. máj. 31. 13:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
91%
De lehet szimplán csak becsöngetnék, aztán az arcába burítanám a szemetét ... ha meg nekem támad, akkor összehajtogatom.
2014. máj. 31. 14:43
 12/18 anonim ***** válasza:
96%
Közgyűlésre rávenni a tetyetotya közösképviselőt, ott közzétenni ezt a viselkedést, hagy tudja mindenki mit várhat egy pszichológustól. Megszavaztatni a házirend részeként a szemetelés szabályait. Az se baj ha ők nem jönnek el. Közzétenni az új házirendet.
2014. máj. 31. 15:13
 13/18 A kérdező kommentje:
Ez már megvolt mindenki csak rihegett röhögótt a problémánkon. És ők úgy állítják be a házba hogy mi vagyunk az elviselhetetlenek akik mindenert szolnak mert ők állítólag csaknideiglenesen teszik ki hogy mikor elmennek leviszik ezt mondjak mindenkinek meg hogy mi mindenert szolunk nekik. A becsongetes is megvolt mar regebben kijottek csomoan hogy fejezzuk be az ordibalast. Meg az is megvolt hogy oda öntöttk a szemetüket az ajtajukba. Most mar csongetesre nem nyitnak amugy ajtót. A masik szomszedot meg nem erdekli
2014. máj. 31. 15:57
 14/18 anonim ***** válasza:
Akkor most az jön, hogy próbaképpen figyelmen kívül hagyni őket. Hetek, hónapok? Így ha nem érzik magukat ingerelve, elvileg visszaállnak normálisabb üzemmódba.
2014. máj. 31. 16:05
 15/18 A kérdező kommentje:
Most meg olyan hangosan dugnak mint a nyulak lehet csak direkt csinaljak hogy minket idegesitsenwk. Nem tudom elkepzelni hogy valaki mar fel oraja az elvezestol nyogjon. Az max pár percig tart nem? Sőt 1 perc max
2014. máj. 31. 23:07
 16/18 anonim ***** válasza:
Ja, egy ideig még direkt idegelni fognak. Pszichopaták
2014. jún. 1. 01:39
 17/18 anonim ***** válasza:

Akkor nincs más megoldás, mint nem foglalkozni se velük, se a szemetükkel. Szerintem direkt élvezik, hogy idegesíthetnek benneteket. Majd megunják.

(Nálunk egyébként mindenki az ajtó elé teszi ki a szemetet és van egy fizetett ember, aki minden nap adott időpontban összeszedi és leviszi.)

2014. jún. 1. 14:35
 18/18 anonim ***** válasza:
Én költöznék, és eladnám a lakást egy jó kis proli ordenáré balhézós putris cigány családnal...
2014. jún. 1. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!