Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Szerintetek ha szeretnék...

Szerintetek ha szeretnék kérni egy kezdeményezéshez elképesztő sok pénzt, kihez forduljak?

Figyelt kérdés

#a pénz
2014. máj. 19. 21:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szerintem felejtsd el! A tömeges helyesírási hibáid, a triviális fogalmazási stílusod és a tájékozatlanságod alapján az a benyomásom, hogy teljesen kiforratlan, ábrándozós, valóságtól elrugaszkodott típus vagy. Márpedig ha valaki vezetni szeretne egy ilyen nagy volumenű dolgot, annak gyakorlatias gondolkodásúnak, jó stressztűrőnek, pontosnak, igényesnek kellene lenni, és emellett naprakészen tisztában kéne lenni rengeteg mindennel! Emellett is egy halom szakember kellene, hogy segítse a munkáját. Kétlem, hogy te ilyen lennél, és rendelkeznél ennek megfelelően képzett apparátussal! Ha így lenne, eszedbe sem jutna, hogy a GYK-n tegyél fel ilyen kérdést.

Továbbá tisztában lehetnél azzal, hogy nem elég egyszer megkapni ajándékba egy hatalmas földet házat, összeget, stb. az max- az induláshoz lenne elég, de hogyan tervezed a fenntartást? Kb. millió kérdés lenne, amire tutira nem tudnál válaszolni, pedig alapvető lenne, ha komolyan gondolnád.

Gondoltam, hogy megint felsorolom, a helyesírási és fogalmazási hibáidat, de mivel, ismét elkövettél ugyanolyant, belátom, hogy felesleges, nem tanulsz a hibádból, pedig ez is nélkülözhetetlen tulajdonságnak kellene lenni.

Azért arra kitérek, mert nagyon terjedelmesen ecsetelted, hogy szerinted mi a Nemzeti együttműködés Rendszere (NER), és nagyon nagy bakot lőttél vele! Derültem is rendesen, köszi! Mindenesetre ez is a gyenge szövegértési képességedet bizonyítja.

A NER valójában egy "kiáltvány", aminek keretezett színes plakátját minden magyar közintézményben kötelező volt kiakasztani. Ez volt a második Fidesz-kormány egyik első törvénye. Talán a pálinkatörvény után. :) Azért írtam idézőjelben, hogy kiáltvány, mert gyakorlatban egyáltalán nincs nemzeti együttműködés, a Fidesz semmibe veszi (keresztbe tesz) a civil szervezeteket - már ha nem a saját holdudvarukról való, ill. azok vezetőségében nem fideszes hűbéresek vannak.

Ha osztályoznom kellene téged:

Helyesírás: elégtelen

Fogalmazás: elégtelen

Szövegértés: elégtelen

Tájékozottság: elégtelen

Ábrándozás: Jeles

Szeretnék figyelmedbe ajánlani egy verset Romhányi Józseftől

EBIGRAMMA

Ebihalból nem lesz más, csak béka

Még ha

Bálnává válni volna is szándéka

Végezetül megjegyezem, hogyha az írásod alatt piros hullámos vonalat látsz, az nem díszítés, hanem helyesírási hibára utal. :)

Ajánlom továbbá a [link] oldalt (érdemes lenne elmentened a böngésződ könyvtárába!)

Lehet hogy kicsit keményen fogalmaztam, de nem a trollkodásból tettem. A fal sem troll, aminek hatvannal nekimennél, én ebben az esetben "csak távcső vagyok", ami előbb láthatóvá teszi azt a bizonyos falat.

A kérdést komolytalansága miatt a továbbiakban nem figyelem, nem fordítok rá felesleges energiát, nem is fogom látni a válaszodat.

Üdv!

2014. máj. 30. 14:28
 12/12 anonim ***** válasza:

A privát leveledre itt válaszolok.

A véleményem, benyomásom rólad semmit sem változott, két forintot sem adnék neked, pedig van itthon még, habár már kivezették a forgalomból.

Vigasztalásul egy dalt küldök neked, majd 20-30 év múlva ezekre az időkre így emlékszel vissza:

https://www.youtube.com/watch?v=kj_eJscfH1s

2019. aug. 30. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!