Szadán laknak cigányok?
Figyelt kérdés
Olyan Budapesthez közeli várost keresek, ahonnan jó a közlekedés, és nincsenek cigányok.2014. ápr. 27. 15:51
2/7 anonim válasza:
Olyat ahol nincsenek cigányok nem találsz, ezek a tetvek ellepték az országot.
3/7 anonim válasza:
Szia, Szentendrén nem nagyon laknak cigányok -négy évig jártam be onnan egyetemre BP-re, Szentendrén eggyel se találkoztam- de Csobánkáról bejárnak vásárolni, szóval elvétve össze lehet velük futni.
Monorról tudom, hogy ott laknak, Csömörön bőven laknak, az ezeknél kisebb peremvidéki városkákban pedig elvileg még több kell hogy lakjon.
4/7 anonim válasza:
Szentendrén vannak. Ismerősömnek cigány szomszédai vannak (az ő utcájukban lakik kb. 7 cigány család). De sokkal kevesebb roma van ott, mint egy átlagos magyarországi településen. De az égvilágon semmi gond nincs velük, dolgoznak, iskolába járnak a gyerekek, csak annyi, hogy elég szűkösen élnek, de ettől még teljesen lehet velük egy utcában/városban élni. Budaörsön sincs olyan sok, ott úgy tudom 2000 cigány él (kb 20ezres városban 10%, nem olyan sok) Budakeszin is hasonló az arány. Ahol sok van: Pomáz, Csobánka, Tök, Páty, Zsámbék, Kistarcsa, Kerepes, Csörög, Gyál, Üllő, Monor, Vecsés, Szigetszentmiklós egész környéke, Kartal, Aszód, Bag, Tura, Pánd, Ercsi, Bicske, Mány, Gyömrő, Tápiószecső, Nagykáta, Tápiógyörgye, Cegléd, Nagykőrös, Szob, Piliscsaba, Pilis, Érd-Ófalu, Délegyháza, Tököl, Ráckeve. (na ezek azok a Pest-környéki települések, ahol sok cigány él, de minden faluban vannak cigányok, esetleg kevesebb.) Sok helyen semmi gond nincs velük, van, ahol van persze.
5/7 anonim válasza:
igaz h Szada közel van Vereshez, és Gödöllőtől sincsen távol...de nincs vonat!
6/7 anonim válasza:
Szadán még mindig nem laknak cigányok!
7/7 getrgo válasza:
Szadán egy tősgyökeres cigány ember él. Ő születése óta kedvelt és tisztelt lakos, ugyanolyan szadai mint bárki más.
Rajta kívül átmenetileg szokott cigány család a faluban élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!