Lakásavatót szeretnék tartani,25-30 fő lenne jelen. Hogy intézzem ezt úgy hogy senki ne hívjon rendőrt, és/vagy rontsa el a hangulatot?
Ha jó arcok, van remény, de egy ilyen létszámú, zenés buli miatt gond nélkül kihívhatják a rendőröket. Hiába fizettél érte, más is fizetett, és joga van a csendhez.
Társasházban leginkább csak kussolni lehet, főleg este. Ez egy ilyen dolog. Ne kiabáljatok, és ne szóljon hangosan a zene este tíz után, bár ha jól tudom, már nem él a tíz órás határ, ha nagy a hangzavar, akármikor rendőrt lehet hívni. Szerintem gondold ezt át, én biztos nem tartanám a hátam ennyi ember viselkedéséért.
"Na azért nehogy már a saját lakásomba ne tarthassak házavatót!"
Na azért nehogy már a saját lakásomban a frissen beköltözött nyikhaj és 30 ittas haverja tivornyázását kelljen hallgatnom! Na majd ha rádhívják a rendőrséget, az meg helyszíni bírsággal jutalmazza amiért dolgoznia kellett, akkor majd visszaveszel az arcodból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!