Ki lakik közületek Pécsen a Rózsadombon, a Gadó utca környékén? Érdemes oda költözni?
Én 3 éve élek Pécsen, de nem a déli városrészekben, járni már jártam ott, de csak akkor, amikor arrafelé futottam. Nem láttam túl sok "rosszarcú" embert, csak 1-2 lepusztultabb házat, egyébként nem tűnik ránézésre vészes környéknek. Hallomásból meg a Meszes az, amiről rosszat hallani (keleti városrészben van).
Viszont én biztosan nem költöznék oda, mert nem kicsit, hanem nagyon kiesik a központtól. A buszközlekedést meg nem mondanám jónak, bár ha jól tudom éppen mostanában csinálták meg, hogy végre a déli végekről is átszállás nélkül be lehessen jutni a belvárosba. Bár kérdés, hogy te miért költözöl oda, ha a munkahelyed a közelben van, akkor más a helyzet, nyilván az alap dolgok megvannak ott is.
Szia.
Köszi szépen a válaszodat. Hát tulajdonképpen lakásokat nézegettem ott, nem igazán kedvelem a túl forgalmas és zajos környéket. Most még Budapesten lakom, de már kezd eléggé elegem lenni a fővárosból... :S
Nem lakom ott, de laknak ott ismerőseim, járok arrafelé.
Nekem kocsi nélkül egy kicsit kényelmetlen lenne. A busz közlekedés azért annyira nem jó. De nem is olyan rossz, meg lehet szokni, csak jobban kell igazodni az időpontokhoz.
A környék egyébként biztonságos.
Szia.
Köszi szépen neked is a válaszodat.
Ha biztonságosnak mondható a környék, akkor az már jó előjel a számomra. Autóm nincs, itt Pesten is BKV-val járok mindenhová, vagy gyalog, így szerintem hamar meg tudnám szokni ott is a buszjáratot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!