Mit tehetnék a szomszéd ellen? (Többi lent)
Felvázolom:
Van egy kutyánk, egy 800 m2-es telkünk, no meg persze a házunk. Minden irányból szomszédok vannak és a hátsóval van gond. A hátul lévő szomszédod egy jerítés választ el. A kerítést az ő lovai megroncsolták egy kicsit. Ez a roncsolás sajnos elég ahhoz, hogy a kutyánk átszökjön. Átszökött egyszer majd 2X és ma átszökött 4X-re is. Pont hátul voltam de nem tudtam megakadályozni hogy átmenjen a kutya. Ő erre felháborodottan hozza a számszeríját (fenyegetve) hogy "ha még egyszer átjön a kutyátok, lelövöm ezzel" én persze higgadt voltam, tudom hogy azért ez nem így megy. Higgadtan elmondtam neki (láttam a szemében és az arckifejezésében, hogy meglepődött azon, hogy egy picit sem ijedtem meg) hogy ez nem ilyen egyszerű. Elmondtam neki hogy a kutya azért megy át mert az ő lovai tönkre tették a krerítést. Elmagyaráztam neki, hogy szíveskedjék a kerítést helyrehozni és azt is mondtam neki, hogy nem lőheti le a kutyát mert abból rendőrségi ügy lesz. Őt persze nem érdekelte hogy én mit pofázok és hogy megmutassa ki itt a főnök, a számszeríjával lőtt eggyet a földbe. Én tudom hogy nem érdemes ő vele vitatkozni, fogtam a kutyát azt visszamentem. Mondjuk még visszafordultam és mondtam neki, hogy nekünk is van számszeríjunk. Mondjuk nekem semmi célom azzal és később rájöttem, hogy fölösleges volt neki mondanom szerintem bőven lesz*rja hogy nekünk milyen harcászati eszközeink van és milyen nincs.
Most a kutyát megkötöttem de nem szeretném ott tartani örökre. Hogyan vegyem rá a kedves szomszédot, hogy javítsa meg kerítését?
(Bocsi az esetleges helyesírási hibáért de telefonról nehezen tudok írni, nem vagyok hozzászokva)
Csináld meg, Te kutyád, ne szökjön át.
Meg az a pár ezer Ft nem éri meg a veszekedést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!