Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Minden családi házas környezet...

Minden családi házas környezetben kell v alakinek flexelnie, Lánc fűrészezni vagy kalapálnia? Mi a túróért kell folyton zajongani? Nálad is van egy ezermester?

Figyelt kérdés

Elmentem sétálni, mert elegem van, hogy valaki folyton flexel, kalapal, benzines fűnyírót tologat, vagy pörgeti a motort!

És bármerre sétáltam csak volt 1 ezermester akinek flexelnie kell meg kalapálnia!

Mi a feneert van mindenhol egy önjelölt ezermester?

Nálad is folyton barkácsol valaki?

2014. márc. 29. 10:40
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Költözz tanyára!
2014. ápr. 22. 18:10
 12/20 anonim ***** válasza:
18%
Sajnos van.Azt kívánom ezeknek a taplóknak,hogy majd egyszer ők is kapjanak ki egy olyan szomszédot,aki nem hagyja hogy nyugodtan pihenhessenek az otthonukban.Az is megfigyelhető,hogy ezek az "ezermesterek"legtöbbször semmi hasznosat,vagy nélkülözhetetlent nem csinálnak,egyszerűen addig is örülnek hogy nem kell bent a családdal lenni.De az ilyen tuskó még csak fel sem fogja hogy mást zavarhat,mert annyira gyökér.
2014. máj. 12. 21:33
 13/20 anonim ***** válasza:
48%
Érdekes, hogy az emberek mennyire intoleránsak lettek a másikkal szemben. Egy lakóközösségben való éléssel együtt jár az is, hogy a másik számunkra kellemetlen dolgait elviseljük. Ha nagyon zavar, akkor szólunk neki, mint ember az embernek. Nem kiírunk egy panaszkodós kérdést a GYK-ra, a magunk igazát bizonygatva.
2014. máj. 15. 15:29
 14/20 anonim ***** válasza:
18%

13/13-ra.

Szerintem meg a lakóközösség pont arról szól hogy ne okozzunk a szomszédoknak kellemetlenséget.Ha pedig elkerülhetetlen akkor próbáljunk a lehető legkultúráltabban eljárni és minél gyorsabban megszüntetni a zavaró tényezőt.Az a legnagyobb baj egyébként az ilyen ügyekben,és ezzel válaszolok arra a kérdésedre is hogy miért ide írja ki valaki a szomszéddal való problémáját.

Szóval a legtöbb esetben azoknak akik így viselkednek,vagy a probléma forrását okozzák,99%-ban azt hiszik hogy nekik ehhez joguk van,és még nekik áll feljebb.Ennyi.

2014. máj. 15. 21:22
 15/20 anonim ***** válasza:

Azért KERTES HÁZban, fényes nappal, a saját udvarában had apríthasson már fát az ember, vagy javíthasson kerékpárt stb... meg hadd jöjjenek a gyerekek barátai is és játszanak együtt a kertben! És itt nem rólam van szó, hanem éppen a szomszédomról...

Nekem is van olyan lábszomszédom, hogy náluk rendszer, hogy vasárnap egész nap tucatnyi gyerek ott van és úgy zsibonganak, hogy csukott ablaknál kicsit feljebb kell venni a TV hangerejét, de én még örülök is neki... :)

Volt olyan, hogy szemben fűrésztelep volt, és 6:30 kor kőkeményen nyomatták, na az már kemény volt, de még azt is meg lehetett szokni amúgy.

Biztos lepontoznak, de én is egyre inkább úgy látom, hogy a tolerancia ment le 0-ra és egyesek szemében az is botrány, ha a szomszéd srác kosarazik, vagy gyerekek vannak a másik szomszédban... azt gondolják egyre többen, hogy az a csendháborítás, ha az udvarukon nincs síri csend, pedig dehogy...Hangsúlyozom, KERTES HÁZról beszéltem, a panel az más...

2014. máj. 15. 21:41
 16/20 anonim ***** válasza:

KERTES HÁZban nincs lakóközösség, szóval sztem az előbbi dörgedelmek nagy része nem is erről a helyzetről szól.

És valóban, az emberek egyre intoleránsabbak és ha valami vélt, vagy valós "sérelem" éri őket, egyre agresszívebbek. (Emögött a bizonytalanság is ott van, meg a tré anyagi helyzet, meg sajnos a magyar mentalitás...)

Pl. a Kérdezőnek, ha lakott területen sétálgat, kertes házak között, mégis milyen jogon háborodik föl azon, hogy lakott területen vannak olyan udvarok, ahol dolgoznak? Ez egy sérelem?? Ez? Mi köze van hozzá? Elege van abból, hogy nappal, lakott területen dolgoznak? Szerintem igazából abból van elege, hogy lakott területen emberek laknak...

Ha csöndet akar, akkor sétáljon az erdőben!

2014. máj. 15. 21:53
 17/20 anonim ***** válasza:
Túlkapás.
2014. máj. 15. 22:43
 18/20 anonim ***** válasza:
66%

Aki nem bírja az élet normális zajait az menjen tanyára ,de olyanba ahol legalább 2 km-re senki sincs,vagy csinálja meg a hangszigetelést a házán . Egy két ideggyenge miatt nem fog megállni az élet és a munka. Hidd el aki flexxel vagy fúr -kalapál jellemzően munkája után pluszban,annak is sokkal jobb lenne henyélni az árnyékban és szidni a szomszédokat, de ő szeretne előrébb jutni haladni építeni ,de nincs pénze mindent készen megvenni. Azért is lakik kertes házban hogy ezt megtehesse. Ahol sok ember van ott zaj is van. Aki tudja magáról ,hogy nem bírja idegileg a zajokat az menjen oda ahol nincsenek. Családi házas övezet pont nem ilyen. Ott megy a flex, ugat a kutya, brümmög a motor, szerelik a kocsit, vágják a tüzelőnek valót .

Jelentsd fel perlekedj évekig ,ha neked ez jó és ettől lesz tartalmas életed.

2014. máj. 16. 15:11
 19/20 anonim ***** válasza:
Charlie, csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot, igaz?
2014. máj. 16. 22:58
 20/20 anonim ***** válasza:
64%
Ilyen alak nálunk is akad, de én nem hallom a szerszámaimtól...
2014. máj. 16. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!