Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Bosszú a szomszéd ellen?

Bosszú a szomszéd ellen?

Figyelt kérdés
Szomszédaim 1 éven belül 12 macskámat mérgezték ki... egyetlen 1 macska maradt... A macskáim a szomszéd istállójának a padjára járnak egerészni, és oda szándékosan fel van téve a macskáknak méreg... Kezdetben bebarkácsolták azt a lyukat, ahol a cicák átjártak a padra, utána pedig mérget tettek ki nekik (vmibe beleteszik a patkánymérget), és volt amikor fagyállómérgezésben pusztultak el.. Tegnap megláttam a macskám, mikor hazaértem, és folyt a száján nyálas, habos, enyhén véres, kellemetlen szagú váladék.. Rá volt tapadva a szalma, ami arra utal, hogy a padon járt... Az a legszörnyűbb, ahogyan szenvednek ezek a semmiről sem tehető kis állatok... Szörnyen dühös vagyok, és tehetetlen.. Jogi úton nem tehetek bizonyíték nélkül semmit sem... Valahogyan mindenképp bosszút szeretnék állni.. Mit tehetnék?!
2014. márc. 27. 17:10
1 2
 11/14 anonim válasza:

Együtt érzek veled, sajnos én is hasonló problémával küzdök, de a mérgezésig még nem jutottam el. Állandó harcban vagyok az utcával a cicáimért.

Sajnos megakadályozni nem tudod, hogy a szomszéd mérget tegyen ki a saját területén, és ha a cica át akar menni, akkor át is fog. Annyit lehet tenni, hogy próbáld mindig jól táplálni a cicáidat, hogy ne legyenek éhesek, és akkor nem fogják megenni a mérgezett ételt. Ők is érzik rajta, hogy valami nem ok. a kajával, de ha éhesek hát megeszik.

2014. márc. 28. 16:40
 12/14 A kérdező kommentje:
Nem hinném, hogy az éhség vezeti rá őket.. Minden nap kap/kapnak főtt csirkehúst és a szárazeledel mindig előttük áll.
2014. márc. 29. 11:26
 13/14 anonim ***** válasza:
Elsőként vidd el állatorvoshoz a cicát....
2014. márc. 30. 23:52
 14/14 anonim ***** válasza:
35%

Talan ne engedd at a budos macskaidat a szomszedhoz.

Az en hazam se atjarohaz, oda ne maszkaljon senki akit en nem latok szivesen.

Mivel te baxtal csinalni valamit, hat leptek ok.

2015. aug. 7. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!