Hogyan szivassam meg a szomszedaimat? (a többi lent)
Sajnos nekem is szinte csak rossz tapasztalataim vannak velük.
Szivatásra nem gondoltam, legyenek boldogok a saját kis világukban, ahol ők a királyok.
Példa: Esküvőre készültünk, szépen lemostuk a kocsit, amit láttam, hogy a függöny mögül figyelt. Ahogy végeztünk, bementünk a házba. Kb negyed óra múlva berregést hallottunk, hát a kedves szomszéd épp a kapálógéppel "dolgozta" ki a száraz gyepet a háza előtt a kocsinktól kb 5 méterre.
Kiálltam a ház elé, ránéztem, akkor csak annyit mondott, ha nem akarod, hogy poros legyen, állj ki az utca végére!
Ezt mindig eljátssza ablakpucolás után, volt már példa rá, hogy a locsolóval belocsolt az ablakomon.
Én is jelentgessem fel?
Ha ez teszi boldoggá, akkor csinálja..
Az utóbbi időben minden vasárnap 2 órától 3-ig a gyerek furulyázik, de olyan hamisan, hogy nekem fáj... Ez őszintén megmondom nagyon zavar. Így vasárnap kénytelenek házimozi hangerőn akciófilmet hallgatni, vagy éppen a F1-et.
Egyébként ha elmérgesedne a dolog, akkor én jelenthetném fel inkább, mert a gyerekeit alpári módon neveli. Reggelente lemarházza az egész családot, de legtöbbször az egész utca a nevelési stílusát hallgatja.
Megjegyzés: Sajnálnám tőlük a kutyaszart..
Nem az etnikumhoz tartoznak, hanem menő vállalkozó család.
Csak hát híján vannak az értelemnek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!